Tältä näyttää Volvon seuraava sähköauto, C40 Recharge

Volvo Cars julkisti tänään Volvo C40 Recharge -sähköautonsa.

C40 Recharge sisältää Volvon tidotteen mukaan kaikki SUV-mallin edut, mutta matalammassa ja sulavammassa paketissa. Malli perustuu CMA-alustalle, ja se on historian ensimmäinen Volvo, joka on suunniteltu vain täyssähköautoksi.

Volvo julkistaa XC40 Rechargen ja uuden C40 Rechargen jälkeen useita uusia sähkömalleja tulevina vuosina.

Kuva: Volvo Cars.

Volvo tavoittelee täyssähköautoilleen vuoteen 2025 mennessä 50 prosentin osuutta kansainvälisestä kokonaismyynnistä loppujen autojen ollessa hybridejä. Vuoteen 2030 mennessä tavoitteena on, että Volvon kaikki autot ovat täysin sähköisiä.

Uusi etumuotoilu sisältää sähköisten Volvojen uuden keulailmeen ja huippuluokan pikseliteknologiaa käyttävät ajovalot.

Sisätiloissa C40 Recharge tarjoaa asiakkaille korkean ajoasennon, jota useimmat Volvo -kuljettajat suosivat. Saatavilla on useita mallille ainutlaatuisia väri- ja koristusvaihtoehtoja. C40 Recharge on myös ensimmäinen Volvo, jossa ei ole käytetty lainkaan nahkaa.

XC40 Recharge -mallin tapaan C40 Recharge sisältää markkinoiden parhaimmistoon kuuluvan tieto- ja viihdejärjestelmän, joka on kehitetty yhdessä Googlen kanssa ja perustuu Android-käyttöjärjestelmään.

Kuva: Volvo Cars.

Se tarjoaa asiakkaiden käyttöön Googlen sovelluksia ja palveluja, kuten Google Maps, Google Assistant ja Google Play Kauppa.

Rajoittamaton datapaketti mahdollistaa erinomaisen yhdistettävyyden. C40 Recharge vastaanottaa ohjelmistopäivityksiä langattomasti ja automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että autosta tulee ajan kuluessa entistä parempi.

Voimansiirto koostuu kahdesta sähkömoottorista, joista toinen on etu- ja toinen taka-akselilla. Tehosta vastaa 78 kWh:n akku, joka voidaan pikaladata 80 prosenttiin noin 40 minuutissa.

Kuva: Volvo Cars.

Auton arvioitu toimintamatka on noin 420 km, jonka odotetaan paranevan ajan myötä automaattisten ohjelmistopäivitysten ansiosta.

C40 Recharge -täyssähköauto on saatavilla myös verkossa. Volvo haluaa vähentää mallitarjontansa monimutkaisuutta ja keskittyä houkutteleviin esivalittuihin versioihin. C40 Rechargen mallistoa on yksinkertaistettu huomattavasti.

Kun asiakkaat saavat uuden C40 Recharge -auton, sen mukana tulee käytännöllinen huolenpitopaketti, joka sisältää huollon, takuun, tiepalvelun sekä vakuutuksen.

C40 Rechargen tuotanto käynnistyy tänä syksynä, ja autoa valmistetaan XC40 Recharge -mallin rinnalla Volvon tehtaalla Belgian Gentissä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

Kuva: Volvo Cars.
Kuva: Volvo Cars.
Kuva: Volvo Cars.
Kuva: Volvo Cars.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän