Tällainen on täyssähköinen uusi Opel Combo-e Cargo

Uusi Opel Combo-e Cargo on nyt tilattavissa kahdella eri koripituudella. Perusmallin pituus on 4,40 metriä ja XL-mallin 4,75 metriä.

Tavaratilavuus vaihtelee neljän kuutiometrin kokoluokassa (3,8m3 / 4,4 m3), mikä on identtinen polttomoottoriversioiden kanssa ja molempiin malleihin mahtuu yli 3 metriä pitkiä esineitä (3090mm / 3440mm).

Kuva: Opel.

Hyötykuorman kantavuudessa Combo-e Cargo ei häviä Diesel-veljelleen ja varmasti vielä tärkeämpi tieto tämän kokoluokan täyssähköistä tavara-autoa tarvitsevalle on auton vetokyky. Combo-e Cargoon voi asentaa vetokoukun ja sen vetokyky on sama kuin diesel-malliston jarruttomalle perävaunulle eli 750 kg.

Lisävarusteena työmaapaketti

Combo-e Cargo on tavara-autoksi kätevän kokoinen, ja muuttuu sitä näppärämmäksi mitä ahtaampiin porttikonkeihin on tarve ajaa. Vakiovarusteissa on mukana esimerkiksi vakionopeudensäädin ja läpilastausluukku.

Lisävarusteena on saatavissa mm. huonoihin ajo-olosuhteisiin työmaa-paketti, jossa on korotettu maavara (20mm) alustan suojauksella sekä pidonhallintajärjestelmä.

Opel Combo-e Cargoon on lisävarusteena saatavissa myös ohjelmoitava esilämmitys ja -jäähdytys, jotka ovat säädettävissä kosketusnäytöltä tai etänä älypuhelimen MyOpel-sovelluksen avulla. Mukavuuden lisäksi tämä ominaisuus optimoi tavara-auton toimintamatkan, koska akku saavuttaa optimaalisen käyttölämpötilan nopeammin.

Opelin hyötyajoneuvomallisto sähköistyy

100 kW:n (136 hv) ja 260 Nm:n täyssähköisen Combo-e Cargon toimintasäde on 275 kilometriä (WLTP).

Julkisilla 100 kW:n pikalatausasemilla 50 kWh:n akun lataa 80 prosentin täyttöasteeseen vain puolessa tunnissa ja 16 ampeerin kotipistokkeesta auto latautuu tyhjästä täyteen 15 tunnissa.

Kuva: Opel.

Autossa on vakiona 7,4kW yksivaihteinen sisäinen laturi ja lisävarusteena on saatavissa tehokas kolmivaiheinen 11 kW:n laturi. Akuilla on 8 vuoden tai 160 000 kilometrin takuu.

Uusi Opel Combo-e Cargo tulee vuoden 2021 tavara-auton Opel Vivaro-e:n rinnalle uusimpana mallina. Vielä tämän vuoden aikana lanseerataan myös uusi Opel Movano-e. Tämän jälkeen koko Opelin hyötyajoneuvomallisto on saatavissa kokonaisuudessaan myös täyssähköisenä.

Uusi Opel Combo-e Cargo -malliston lähtöhinta on 35 973 euroa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!