Taas kaksi 17-vuotiasta menetti korttinsa kaahaamisen takia

Kaksi seitsemäntoistavuotiasta mieskuljettajaa kaahasi korttinsa hyllylle Vantaalla hieman puolenyön jälkeen sunnuntaina.

Kaksi poliisin moottoripyöräpartiota valvoi liikennettä Tuusulanväylällä, kun poliisit huomasivat kaksi henkilöautoa, jotka tulivat peräkkäin huomattavan kovalla nopeudella.

Molemmille mitattiin nopeudeksi 180 km/h kohdassa, jossa nopeusrajoitus on 100 km/h.

Molemmat autot pysäytettiin. Kumpaakin autoa kuljetti nuori, seitsemäntoistavuotias kuljettaja ja molempien autojen kyydissä oli myös matkustajia.

Lue myös: Kaaharit eivät aina tajua, että ajokielto voi jopa olla 12 kuukautta!

Toinen kuljettajista oli saanut korttinsa viime vuoden marraskuussa, toinen tämän vuoden maaliskuussa.

Katso tästä muita juttuja 17-vuotiaista kuljettajista.

Molemmat määrättiin välittömästi väliaikaiseen ajokieltoon ja heitä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

2 KOMMENTIT

  1. Näitä juttuja lukiessa tulee mieleen että kuinkahan moni näistä erillisluvalla kortin saaneista on tosiaan kypsä liikenteeseen? Sitä ollaan heti kortin saatuaan, kuin vasikat kevätlaitumella, ”tässä tulee aito rallikuski”, useinkin vielä ”pappa betalar”auto. Edelleenkin olen sitä mieltä, että se vanha 80 kyltti pitäisi saada sinne takaikkunaan ja ylinopeudesta kortti pois vähintään vuodeksi. Mitähän sanonee tilastot näiden maantiekiitäjien onnettomuusmääristä? Kuinka moni istuu rullatuolissa tai koputellut Pyhän Pietarin ovelle, mitenkä on käynyt onnettomuuden vastapuolille?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän