Syksyllä tulee Jari-Matti Latvalan elämäkerta

Ensi syksynä julkaistaan ralliautoilija Jari-Matti Latvalan elämäkerta. Kirjan kirjoittaa urheilutoimittajana ansioitunut esikoiskirjailija Riikka Smolander-Slotte.

Latvala (s.1985) on omistanut koko elämänsä rallille. Kaikkien aikojen kokenein MM-kuski on rallimaailmassa pidetty persoona. Avoimen sorateiden sankarin uralle on mahtunut voitonhetkiä mutta myös karvaita tappioita.

Otavan ensi syksynä julkaisema elämäkerta kertoo paitsi Latvalan urasta ja elämästä rallimaailmassa myös siitä, millainen ihminen löytyy rallihaalarin sisältä.

– Luettuani Tommi Mäkisen ja Marcus Grönholmin kirjat olen haaveillut siitä, että urastani tehtäisiin kirja. Nyt unelmani toteutuu ja mikä parasta, saan työskennellä todellisten ammattilaisten kanssa kirjan parissa. Se takaa rehellisen kuvan minusta ihmisenä ja urheilijana, Latvala kuvailee kirjaprojektia.

Smolander-Slotte on liikuntatieteiden maisteri, liikunnanohjaaja ja kokenut urheilutoimittaja, joka on työskennellyt koko uransa, lähes 20 vuotta Yle Urheilussa. Tuleva elämäkerta on hänen esikoisteoksensa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here