Suomen Lappiin Euroopan pohjoisin 300 kW:n suurteholatausasema

Rechargen Pohjoismaiden suurin kaikille avoin sähköautojen latausverkosto laajenee Lapissa. Recharge avasi Hotelli Inarin pysäköintialueen läheisyyteen uuden suurteholatausaseman, jossa kaksi sähköautoa voi ladata samaan aikaan uudella laturillamme.

Latausasemalla on kaksi enintään 300 kW:n suurteholatauspistettä. Vertailun vuoksi sähköautoa ladataan yleensä kotona 3-11 kW:n teholla, joten 300 kW:n teholla ladattaessa kyseessä on todella suurteholataus!

Recharge on kehittänyt julkista latausverkostoa Suomessa ja Pohjoismaissa jo yli 10 vuoden ajan, saavuttaen Pohjoismaiden suurimman kaikille sähköautoille avoimen pikalatausverkoston. Vuonna 2022 Recharge rikkoi kaikki aiemmat ennätykset – avaamalla vuoden 2022 aikana 170 uutta suurteholatauspistettä, eli latauspistettä, jonka teho on 150 kilowattia tai enemmän.

Nyt avattu suurteholatausasema on Lapin tehokkain, sekä Euroopan pohjoisin 300 kW:n suurteholatausasema ja auttaa merkittävästi Inarin alueella ja sen kautta liikkuvia sähköautoilijoita.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän