Suomen edullisin sähköpaku maksaa alle 27 000 euroa

Volkswagen toi vuoden 2020 lopulla mallistoonsa pienemmän kokoluokan pakettiautomallin Volkswagen up! Cargon. Nyt vuorossa on sen täyssähköinen versio – Volkswagen e-up! Cargo.

Volkswagenin tiedotteen mukaan e-Up Cargo on Suomen halvin täyssähköinen pakettiauto.

Volkswagen e-up! Cargo sopii pienempään jakelu- ja kuljetustarpeeseen. Volkswagen e-up! Cargon toimintamatka on 260 kilometriä (WLTP), ja matka taittuu paikallisesti täysin päästöttömästi ja hiljaisesti.

Kuva: Volkswagen.

Volkswagen e-up! Cargon kantavuus on mallista riippuen 326-357 kg ja tavaratilan tilavuus 0,95 m³. Volkswagen e-up! Cargo -täyssähköpakettiauton hinnat alkavat 26 990 eurosta ja autoja on saatavilla heti Suomen maavarastosta.

Volkswagen e-up! Cargo -pakettiauto perustuu täyssähköiseen Volkswagen e-up! -henkilöautoon. Se on varustettu 36,8 kWh:n sähkömoottorilla ja yksivaihteisella automaattivaihteistolla.

Kuva: Volkswagen.

Volkswagen e-up! Cargon sähkömoottori tuottaa 61 kW (83 hv) tehoa ja 212 Nm vääntöä. Sen yhdistetty kulutus on 14,4 kWh/100 km (WLTP).

Volkswagen e-up! Cargo kiihtyy 0–100 km/h 11,9 sekunnissa ja sen huippunopeus on 130 km/h. Akku voidaan ladata 80 % asti tunnissa käyttäen CCS-pikalatauslaitetta (DC, 40 kW). Volkswagen turvaa myös akun pitkäikäisyyden ja tarjoaa akulle takuun aina 8 vuoteen tai 160 000 kilometriin saakka.

Täyssähköisestä henkilöautosta tehdään pakettiautoversio poistamalla takapenkit ja asentamalla takapenkkien tilalle Verhoomo Sorsan tavaratilan lattiaratkaisu. Auton alkuperäiset takaistuimet toimitetaan aina auton mukana, joten auton voi halutessaan palauttaa takaisin henkilöautoksi.

Täyssähköisen e-up! Cargo -pakettiauto on saatavilla kahdella eri varustelutasolla e-up! Cargo ja e-up! Cargo Style.

Kuva: Volkswagen.

Mallin merkittävimpiä vakiovarusteita ovat mm. mäkilähtöavustin, led-päiväajovalot ja halogeeniajovalot, lämmitettävä tuulilasi, monitoimikamera avustavia järjestelmiä varten, kaistallapitoavustin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, automaattinen ilmastointi Climatronic, Radio Composition Phone usb-liitännällä, 2 kaiuttimella ja Bluetooth-yhteydellä ja monitoiminäyttö Plus, maps + More -älypuhelintelakka sekä 12V-pistorasia kojelaudassa ja e-Sound ajoääni (varoitusääni pienille nopeuksille).

Mukana tulee latauskaapeli suko-pistokkeella (Mode 2) sekä julkisiin latauslaitteisiin sopiva Mode 3 (Type 2) -kaapeli.

Lisävarusteena saatavilla on esimerkiksi avustavat järjestelmät -paketti, joka sisältää peruutuskameran, pysäköintitutkan takana ja vakionopeudensäätimen. Tavaratilan ja etuistuinten väliin on myös mahdollista saada lisävarusteinen teräksinen suojaverkko.

Volkswagen e-up! Cargo -täyssähköpakettiauton hinnasto ja lisävarustehinnasto:https://bit.ly/VolkswageneupCargoHinnastojaLisävarustehinnasto

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!