Suomen Autoteknillinen Liitto valitsi taas Vuoden Autoteknikon!

Suomen Autoteknillinen Liitto ry (SATL) on auto- ja työkonealan asiantuntijoiden verkosto, jonka jäsenyhdistyksiin kuuluu yli 5 000 jäsentä 35 paikallisyhdistyksessä.

SATL ry:n 89. liittokokous pidettiin Lahdessa 16.3.2024. Vuosittain järjestettävä liittokokous on järjestön ylin päättävä elin. Tämän vuoden kokoukseen osallistui 20 yhdistystä 43 äänivaltaisen edustajan voimin. Kaikkiaan kokoukseen osallistui 48 henkilöä.

SATL vietti perjantaina 15.3.2024 omia 90-vuotisjuhliaan juhlaseminaarin merkeissä. Päivän asiantuntijapuheenvuoroissa käsiteltiin uusinta ja tulevaisuuden ajoneuvotekniikkaa sekä autoalan jälkimarkkinoiden kehitystilaa ja -näkymiä. Tilaisuuteen osallistui yhteensä 105 henkilöä.

Vuoden Autoteknikko

SATL on nimennyt liittokokouksissaan Vuoden Autoteknikon vuodesta 1982 lähtien. Nimitys on järjestön korkein tunnustus, jonka yhdistys antaa autoalalla tai autoalan hyväksi selvästi muita ansiokkaammin toimineelle henkilölle.

Vuoden Autoteknikko 2023 -huomionosoituksen sai Kempower Oyj:n toimitusjohtaja DI Tomi Ristimäki Lahdesta.

Tärkeimpänä perusteluna valinnalle oli Ristimäen merkittävä panos Lahdessa toimivan Kempower Oyj:n kehittymisessä sähkökäyttöisten henkilöautojen, raskaan kaluston, työkoneiden ja merenkulun suuritehoisten latausjärjestelmien merkittäväksi valmistajaksi omien kotimaisten innovaatioiden avulla.

Innovaatioista merkittävimpiä ovat olleet modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä sekä käyttäjäystävällinen ohjelmisto järjestelmän käyttämiseen ja hallinnointiin.

Lue myös

Vuoden autoteknikko vaikutti merkittävästi ylipitkien rekkojen syntyyn

Vuoden Autoteknikko on Harri Santamala

Vuoden Autoteknikko on Matti Vainio

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän