Suomalaisyhtiöt toimittavat megawattilatausjärjestelmän Ruotsin Linköpingiin

Hedin Bil avaa 31. toukokuuta 2024 uusimman monimerkkisen autoliike- ja huoltotoimipisteensä Linköpingissä, Ruotsissa, minkä yhteydessä avautuu myös Hedin Superchargen uusin latausasema, Virran latausalustalla ja Kempowerin latausratkaisuilla.

1,2 megawatilla varustettu latausasema kahdella tripla Kempower Power Unitilla mahdollistaa nopean latauksen myös raskaille ajoneuvoille. Myöhemmin tänä vuonna asema tulee olemaan yksi maailman ensimmäisistä kohteista, joka tarjoaa MCS-latausta Kempower Mega Satellite -ratkaisuilla.

Linköpingin latausasema koostuu neljästä CCS2-latauspisteestä, sisältäen Kempowerin nestejäähdytteiset lataussatelliitit ja tarjoten jopa 400 kW:n lataustehon. Kempower ja Virta toimittavat megawattilatauksen asemalle vuoden 2024 loppuun mennessä. Hedin Bilin latausasemalla Linköpingissä on nyt latauspaikkoja neljälle kuorma-autolle ja seitsemälle henkilöautolle.

Aseman avajaisten yhteydessä Hedin Bil, osa Hedin Mobility Groupia, ottaa käyttöön yhden maan moderneimmista kuorma-autokeskuksista, jossa myydään ja huolletaan raskaita ajoneuvoja. Linköping tarjoaa strategisen sijainnin E4-moottoritien varrella, jossa kulkee merkittävä määrä liikennettä maan suurimpien kaupunkien välillä.

Hedin Supercharge jatkaa nopeaa laajentumistaan henkilöautojen latausasemien osalta sekä Ruotsissa että muualla Euroopassa. Myös raskaiden ajoneuvojen latausmahdollisuuksien kehittäminen ja laajentaminen jatkuu.

Lue myös

Kempowerilta megawattilatausjärjestelmänsä sähkörekoille Euroopassa

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän