Škoda esittelee asuntomessuilla useita autouutuuksia

Skoda Superb iV. Kuva: Skoda.

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Pioneeripuiston historiallisella kasarmialueella Kouvolan Korialla.

Mukana menossa on myös Škoda Suomessa ennen näkemättömillä uutuuksillaan.

– Yhteistyö asuntomessujen kannssa on meille hieno tilaisuus, sillä pääsemme esittelemään messuvieraille koko laajan Škoda-malliston, myös koeajojen merkeissä. On ainutlaatuista, että olemme saaneet valmistajalta esiteltäväksi myös malleja jo ennen virallista lanseerausta. Tuommekin Kouvolaan tänä vuonna ensi kertaa Suomessa nähtävän uudistuneen Superb-malliston, Škodan ensimmäisen sähköä hyödyntävän ladattavan Superb iV Plug in -hybridin sekä katumaasturimalliston pienimmän vaihtoehdon Kamiqin. Esittelemme Škoda-osastolla koko käyttövoimakirjon, kun paikalla on vaihtoehtoja jokaiselle – ympäristöystävällinen biokaasu ja sähköä hyödyntävä hybridi sekä tieliikenteen yleisimmät, nykyään yhä vähäpäästöisemmät käyttövoimat, bensiini ja diesel, toteaa Škodaa maahantuovan Helkama-Auto Oy:n toimitusjohtaja Maija Koskela.

Mukana ovat myös Octavia G-TEC -kaasuhybridi, uusi perheautokokoluokan Scala-malli, Karoqin uusina malliversioina urheilullinen SportLine ja maastoon menevä Scout sekä sporttinen Kodiaq RS.

Asuntomessut järjestetään Kouvolan Pioneeripuistossa 12.7.–11.8.2019. Alue on avoinna päivittäin klo 10–18. Neljänä keskiviikkona (17.7., 24.7., 31.7. ja ke 7.8.) alue on avoinna klo 10–21.

Asuntomessuille on helppo tulla. Virallinen paikoitusalue löytyy Kouvolan raviradalta osoitteesta Ravitallinkuja 22, josta on maksuton bussikyyditys messupaikalle.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Keskitä

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here