Sivullinen seurasi rattijuoppoa pidemmän aikaa ja ilmoitti havainnoista poliisille

Hätäkeskukseen tuli keskiviikkona kello 19.20 aikaan ilmoitus epäillystä rattijuoposta valtatiellä 5.

Ilmoittaja oli seurannut epäiltyä autoa pidemmän aikaa havaitsemiensa ajovirheiden vuoksi. Auto oli muun muassa käynyt vastaantulijoiden ajokaistalla ja vastaantulijat olivat joutuneet väistämään välttääkseen yhteentörmäyksen. Lisäksi epäilty rattijuoppo oli hipaissut ohitustilanteessa rekkaa, mutta jatkanut matkaansa tästä huolimatta.

Poliisipartio tavoitti epäillyn kuljettaman auton Kuopion Hiltulanlahdessa, ja tekivät lisähavaintoja ajovirheistä.

Poliisin mukaan auton kuljettaja vaikutti päihtyneeltä puhutuksessa ja lisäksi autossa oli havaittavissa ulkoisia vaurioita. Auton kuljettaja kertoi poliisille lähteneensä liikkeelle yli 140 kilometrin päästä sijaitsevasta itä-suomalaisesta kaupungista.

Poliisin kuljettajalle suorittama huumausaineiden seulontatesti oli positiivinen kahdellekin eri huumaavalle lääkkeelle, jotka epäilty noin 25-vuotias nainen on saanut käyttöönsä reseptillä.

Rekkaa, johon epäilty oli osunut ei tavoitettu tuoreeltaan. Mahdollista liikennevahinkoon osallista pyydetään ottamaan yhteyttä poliisin vihjepuhelimeen p. 029 541 5232 tai vihjesähköpostiin: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here