Renault Trucks toimittaa ensimmäisen työmaakäyttöön tarkoitetun täyssähkökuorma-auton

Lanseerattuaan laajan jakelua varten suunnitellun sähkökuorma-automalliston, Renault Trucks jatkaa siirtymistä kohti päästöttömiä kuljetuksia ja tulee toimittamaan Noblet -konsernille ensimmäisen täyssähkökuorma-auton, joka on tarkoitettu työmaakäyttöön.

Ranskalaisessa Noblet –konsernissa ollaan sitoutuneita energiamuutokseen. Pian ajoihin saadaan ensimmäinen 26 tonnin 6×2 D Wide Z.E täyssähkökuorma-auto, joka on varustettu ohjaavalla taka-akselilla, kippilavalla ja nosturilla.

Ilmanlaadun parantaminen ja melun vähentäminen kaupungeissa

Kiitos alhaisen melutason ja pakokaasupäästöjen puuttumisen Renault Trucks D Wide Z.E. täyssähkökuorma-auto soveltuu täydellisesti työmaakohteisiin, etenkin kaupunkiympäristössä.

Rakennustyömailla nostureita ja muita vastaavia varusteita, jotka aikaisemmin edellyttivät moottorin käyntiä, käytetään nyt ilman hiilidioksidipäästöjä tai melua.

Työntekijöiden työskentelymukavuus ja paikallisten asukkaiden viihtyvyys paranevat meluttomuuden myötä.

Koneita ja ajoneuvoja eri toimeksiantajien työmaille toimittava Noblet pyrkii päästöttömyyteen.

Noblet-konserin valitsemassa D Wide Z.E.:ssä on neljä 66 kWh: n akkua. Akut voi ladata täyteen alle 10 tunnissa 22 kW:n latausasemalla. 150 kW pikalatauksella lataus kestää alle kaksi tuntia.

www.renault-trucks.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here