Rauman ulosajon uhrit eivät päässeet ulos palavasta autosta

Kuva: CvB.

Rauman järjestyspoliisin partio sain hätäkeskukselta tiedon eilen kello 23.31, että henkilöauto on ajanut ulos Kodisjoentiellä. Hätäkeskus kertoi, että autossa oli kolme henkilöä ja auto palaa.

Partio oli paikalla kuusi minuuttia tehtävän saamisesta jolloin ulosajanut henkilöauto oli jo täyden palamisen vaiheessa eikä auton lähelle pystynyt menemään kuumuuden ja liekkien vuoksi.

Partion saapuessa paikalla oli myös sivullisia henkilöitä, joiden puhuttamisessa selvisi, etteivät he olleet nähneet ulosajoa.

Sivullisten kertomana selvisi, että autossa oli sisällä kolme henkilöä eikä kukaan päässyt poistumaan autosta. Yksi sivullisista oli yrittänyt suorittaa pelastustoimia siinä kuitenkaan onnistumatta.

Pelastuslaitos saapui paikalle nopeasti poliisin jälkeen ryhtyen sammuttamaan palavaa autoa. Uhrien pelastamiseksi ei kuitenkaan ollut mitään enää tehtävissä.

Poliisin suorittamassa paikkatutkinnassa selvisi, että kyseinen auto oli ajanut Kodisjoentietä Rauman suunnasta ja suistunut luisuun suoran tieosuuden jälkeen oikealle kaartuvassa mutkassa.

Auto oli poliisin mukaan luisunut piennarta pitkin pientareen reunalle, jossa se oli törmännyt betoniseen ojarumpuun ja puihin.

Auton vaurioista ja suistumisjäljistä oli pääteltävissä, että ajoneuvo oli tullut mutkaan ylinopeutta käyttäen. Auton syttymissyy ei ole vielä poliisin tiedossa.

Onnettomuuspaikka sijaitsee Kodisjoentiellä noin 3,5 kilometriä Vasaraistentien risteyksestä Kodisjoen suuntaan. Kyseisellä tieosuudella on 80 km/h nopeusrajoitus.

Kaikki autossa olleet olivat täysi-ikäisiä nuoria miehiä. Kaikkien uhrien omaiset on tavoitettu ja heille on tarjottu kriisiapua. Poliisin käsityksen mukaan uhrit olivat keskenään tuttuja toisilleen.

Poliisilla on käsitys ajoneuvon kuljettajasta ja tapausta tutkintaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksina.

Lisäksi poliisi suorittaa kaikkien uhrien osalta kuolemansyyntutkinnan.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here