Rajoitetun erän MG-merkkisiä täyssähköautoja myyntiin Suomeen — edullisin versio maksaa 27 900 €

Hedin Automotive tuo Suomeen rajoitetun erän MG-merkkisiä täyssähköautoja. MG-täyssähköautot ovat yksiä Ruotsin myydyimmistä täyssähköautoista, ja ne tulevat myyntiin Hedin Automotiven myyntipisteissä kautta maan kesäkuusta alkaen. Hedin Automotive vastaa jatkossa myös MG-autojen huollosta Suomessa.

MG4. Kuva: MG.

Sähköautojen laaja mallisto käsittää muun muassa MG4:n, joka on markkinoiden selvästi edullisin täyssähköauto, ja MG5:n, joka on markkinoiden ainoa täyssähköinen farmariauto.

Modernien sähköautojen mukaisesti MG:n sähköautojen toimintamatka on mallista riippuen jopa yli 400 kilometriä.

Pitkä takuu

Autoilla on seitsemän vuoden tai 150 000 kilometrin kattava takuu.

Hedin Automotive ottaa MG-täyssähköautojen täyden huolto- ja korjausvastuun koko verkostonsa laajuudella, ja henkilöstö kaikissa toimipisteissä koulutetaan myymään ja huoltamaan niitä.

MG5. Kuva: MG.

– Uskon, että MG kiinnostaa täyssähköautosta haaveilevia suomalaisia laajasti etenkin monipuolisen mallistonsa ja kilpailukykyisen hintansa ansiosta. Autot ovat saatavilla heti, mikä myös vaikuttaa monen ostopäätökseen. Tuomalla uusia sähköisiä vaihtoehtoja Suomen markkinalle tavoittelemme luonnollisesti myös autojen vilkkaampaa myyntiä, Hedin Automotive Oy:n toimitusjohtaja Mikko Mykrä sanoo.

MG-täyssähköautojen myynnin Suomessa mahdollistaa Hedin Mobility Group.

– Halusimme tarttua konsernin tarjoamaan mahdollisuuteen nimenomaan asiakkaidemme vuoksi. Rajattu MG-täyssähköauton erä on hankittu Hedin Mobility Groupiin kuuluvalta Hedin Bil AB:lta, joka on MG:n jälleenmyyjä Ruotsissa. Konserniin niin ikään kuuluva Hedin MG Sweden AB on merkin maahantuoja Ruotsissa. Uudet ja täysin ajamattomat autot on siksi ensirekisteröity Ruotsiin ennen Suomen markkinalle tuomista, Mykrä avaa taustoja.

MG ZS EV. Kuva: MG.

Suomessa myyntiin tulevat MG-täyssähkömallit ovat MG4, MG5, ZS ja Marvel R. Autot ovat esillä kaikissa Hedin Automotive Oy:n myyntipisteissä kautta maan kesäkuusta alkaen. Helsingissä Herttoniemen toimipisteeseen avataan myös MG-täyssähköautojen Showroom.

MG-merkin omistaa nykyään kiinalainen SAIC Motor.

MG Marvel R. Kuva: MG.

Hinnat

Lue tästä lisää: Teknikens Värld -lehden vuoden valinnassa yllätysvoittaja — auto ei vielä Suomen markkinoilla

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän