Poliitikon puheenvuoro: Kimmo Kautio, Seitsemän tähden liike, Häme

Kimmo Kautio

Puolue: Seitsemän tähden liike
Vaalipiiri: Häme

Ehdokasnumero: Päivitetään myöhemmin


Haistakaa diesel koko valtiovalta

Yksi niistä harvoista asioista, mikä on tänä päivänä ihanan edullista, on musiikin kuuntelu.
Suoratoistopalvelut maksavat murto-osan siitä, mikä aikana ennen luvatonta netistä lataamista meni cd-levyihin.

Kuuntelin aamulla Irwin Goodmanin kokoelmaa Spotifysta työmatkalla. Irwinin tarina on yksi suomalaisen kulttuurihistorian hienoimmin sanoitettuja tarinoita iloineen, suruineen ja rillumareineen.

Vexi Salmi on pukenut lauluiksi niin reissuromantiikan, kuin reissumiehen epätoivonkin.

Lauluissa puidaan myös syvää pettymystä politiikkaan, maahanmuuttoa, verotusta, rahojen riittämättömyyttä ja lopulta aika suoraan ja rehellisesti myös kansantautiamme alkoholismia.

Katso muut Poliitikon puheenvuorot.

Irwinin kappaleen ”Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee” sanoituksista pääsenkin jouhevasti siihen, että tänään on taas jo pari viikkoa odotettu tilipäivä. Euro tekee valtion virkamiehelle ohimarssin aina kuukauden viidestoista.

Vuokraan ja pakollisiin laskuihin meni taas reilusti enemmän, kuin jäi käteen.

Tuohon kun vielä lisätään viime aikoina paljon puhuttaneet, autoilun ajankohtaiset katsastuksen ja renkaanvaihdon kulut ja verot sekä tankataan autoa koko ajan nousevilla summilla, niin eipä paljon naurata.

Nämäkin kulut on hoidettava, jotta tili tulee myös ensi kuussa ja pysymme kanssa-autoilijoiden kanssa hengissä. Mikäli näiden autoilun kulujen jälkeen on pian enää varaa syödä omaan piikkiin. Pitäisi kai ryhtyä kansanedustajaksi.

Kirsikkana kakun päälle sain diesel-autoilijana lukea uutisista syytöksiä siitä, miten olen joidenkin mielestä vähintään härski kriminaali, jos jätän tuhannen euron hiukkassuodattimen uusimatta ja korjautan koslani marmoritiskin sijasta nyrkkipajalla, joka tuntee köyhän kansan kikkakolmoset.

Teksti: Kimmo Kautio

Lähdelinkki: https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/037e10d3-f6e8-49cd-81d4-4a45cdc18e0d

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän