Poliisi kaipaa havaintoja kuvien Audista ja pariskunnasta 

Poliisi on edelleen jatkanut tiiviisti Joensuun Hasaniemessä maanantain 8.6.2020 tapahtuneen auton ulosajon ja palon tutkintaa.

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta 8.6.2020 klo 02.38 ilmoituksen, jonka mukaan Länsikadulla hieman ennen Hasanniementien risteystä auto on suistunut tieltä ja auto on syttynyt palamaan.

Palaneesta autosta löytyi vainaja, nuori joensuulainen mies.

Poliisin tiedotteen mukaan autoa on kuljetettu kovaa vauhtia Länsikatua pitkin noin kello 02 aikaan ennen ulosajoa ja tulipaloa. Palanut auto on farmarimallinen Volvo-henkilöauto.

Kuva: Poliisi.

Poliisi pyytää tapahtumayöltä havaintoja vaaleasta Audi A4 -henkilöautosta, jonka rekisteritunnus on TEF-484.

Erityisesti poliisia kiinnostavat havainnot kyseisestä autosta 8.6.2020 kello 00 – 03 väliseltä ajalta. Ajoneuvorekisteriin merkitty omistaja ei liity tapahtumiin. Tapahtumaan vangitut mies ja nainen ovat liikkuneet yön aikana kyseisellä autolla.

Poliisi on käynyt läpi valvontakameramateriaalia sunnuntain ja maanantain väliseltä yöltä. Poliisi pyytää tiedotteen liitteenä olevassa kuvassa esiintyvää pariskuntaa ottamaan yhteyttä poliisiin.

Poliisi pyytää oheista pariskuntaa ottamaan yhteyttä poliisiin. Heillä voi olla havaintoja yön tapahtumista. Kuva: Poliisi.

Pariskunta on kävellyt Linnunlahden venesataman alueella Takilatiellä 8.6.2020 klo 02 jälkeen. Pariskunnan ei epäillä liittyvän tapaukseen, mutta heillä voi olla merkittäviä havaintoja tapahtumista.

Lue myös: Poliisi tehnyt useita vangitsemisia Joensuun Hasaniemen autopaloon liittyen

Kaikki havainnot tapahtumaan voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!