Poliisi kaipaa Espoon suojatiekolarin osallisten yhteydenottoa

Länsi-Uudenmaan poliislaitokselle ilmoitettiin keskiviikkona 18.9.2019 iltapäivällä Espoon Henttaalla Lillhemtintiellä aamulla noin kello 08.15 aikaan tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta.

Ilmoituksen mukaan noin 10-vuotias tyttö olisi jäänyt suojatiellä auton töytäisemäksi.

Tapahtuman havainneen henkilön mukaan tyttö olisi ylittänyt tietä polkupyörällä ja kaatunut pyörineen mustan auton alle.

Auton kuljettaja oli ilmoituksen mukaan jäänyt paikalle selvittämään tapahtumaa.
Poliisin saamien alustavien tietojen mukaan auton töytäisemäksi joutunut lapsi ei olisi loukkaantunut vaan on päässyt jatkamaan matkaansa omin voimin.

Tapahtumapaikan läheisyydessä on oppilaitoksia ja muiden tienkäyttäjien lisäksi alueella liikkuu erityisesti aamulla ja iltapäivisin paljon koululaisia.

Poliisilla ei ole tietoa tapahtuman osapuolista. Tapahtumaan osalliset tai lapsen huoltajat eivät ole toistaiseksi tehneet asiasta ilmoitusta poliisille.

Tieto tapahtumasta tuli poliisille saman päivän eli keskiviikon 18.9. iltapäivällä poliisi.fi -sähköisen rikosilmoituskanavan kautta, johon poliisille oli kirjattu ilmoitus asiasta.

– Toivomme, että ilmoitus vastaavanlaisista akuutteja toimenpiteitä vaativista tapahtumista tehtäisiin aina ottamalla yhteys Hätäkeskukseen, puhelimitse numeroon 112, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Halme.

Asianosaisten sekä asiasta jotakin tietävien mahdollisten todistajien toivotaan olevan suoraan yhteydessä jutun tutkijaan numeroon 029 543 8521 tai sähköpostilla vihjeet.espoo(at)poliisi.fi

Poliisi jatkaa asiasta kirjatun liikenneturvallisuuden vaarantaminen -rikoksen tutkintaa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here