Polestar on avannut koeajopisteen Helsinkiin — koeajo varattavissa netistä

Suomeen huhtikuussa rantautunut ruotsalainen, suorituskykyisten täyssähköautojen merkki Polestar on avannut asiakkaille mahdollisuuden Polestar 2:n koeajoon

Polestar 2 on nelivetoinen, 408-hevosvoimainen täyssähköauto, jonka myynti käynnistyy vasta myöhemmin.

Helsingissä Ruskeasuolla sijaitsevan Valo Hotel & Workin tiloihin on vastikään avattu koeajopiste, jossa ensimmäiset asiakkaat ovat jo käyneet tutustumassa Polestar 2 -malliin.

Käytännössä asiakas varaa koeajon etukäteen Polestarin internet-sivujen kautta. Auton voi tilata koeajoon myös haluamaansa paikkaan, esimerkiksi kotiin tai työpaikalle.

– Kuluttajien kiinnostus merkkiämme kohtaan on ollut todella suurta ja halusimme tarjota autosta kiinnostuneille mahdollisuuden koeajoon jo nyt. Vastikään avatussa koeajopisteessämme on käynyt jo suuri määrä merkistämme kiinnostuneita kuluttajia vaikka auto ei ole vielä virallisesti myynnissä, kertoo Polestar Automotive Finlandin toimitusjohtaja Tommi Luopajärvi.

Alkuun koeajomahdollisuus on tarjolla pääkaupunkiseudulla mutta jatkossa koeajoja on tarkoitus laajentaa muihinkin kaupunkeihin.

Polestar 2 on merkin ensimmäinen Suomeen saapuva malli. Ensimmäisenä myyntiin tulevan nelivetoisen, 408-hevosvoimaisen version vakiovarustelu on erittäin kattava.

Siihen kuuluu vakiona valtava määrä kuljettajaa avustavia järjestelmiä, maailman ensimmäinen Android-pohjainen ja Googlen kanssa yhteistyössä rakennettu infotainment-järjestelmä videosovelluksineen, panoraamalasikatto sekä Polestar-sovellus, joka toimii muun muassa auton digitaalisena avaimena.

Polestar 2 on jo ennakkovarattavissa. Kiinnostuneet voivat käydä suunnittelemassa haluamanlaisensa auton, varaamassa koeajon tai tekemässä autosta ennakkovarauksen sivulla www.polestar.com/fi.

Koeajon voi varata sivulta www.polestar.com/fi/test-drive.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here