Polestar 2 -malliin parempi reitinsuunnittelu

Polestar 2 -sähköauton omistajilta saadun palautteen ja alkuperäisen kehittäjän aloitteen ansiosta Polestar 2 sisältää nyt A Better Routeplanner (ABRP) -sovelluksen, joka sisältyy sen Android Automotive -pohjaiseen tietoviihdejärjestelmään.

Uusi sovellus on ABRP-sovelluksen luojan kehittämä ja se tuo sähköautojen reitinsuunnitteluominaisuudet suoraan autoon.

Tämä sähköautojen kuljettajien suosima sovellus mahdollistaa tarkan reittisuunnittelun, jossa autosta suoraan tulevan datan, kuten latauksen tilan (SOC) ja energiakulutuksen, lisäksi otetaan huomioon muita toimintasäteeseen vaikuttavia tekijöitä, kuten ajoneuvon kuormitus ja mahdollisen kattoboksin tai perävaunun vaikutus.

Tulosten avulla Polestar 2:n kuljettajat voivat suunnitella lataustarpeensa tehokkaasti ja tarkemmin valitulla reitillä. Polestar 2 -autossa reitti voidaan siirtää myös Google Maps -sovellukseen, jolloin kuljettaja voi jatkossakin hyötyä auton integroidusta navigointijärjestelmästä.

ABRP-sovelluksen integroiminen Polestar 2 -autoon on esimerkki edusta, joita syntyy Android Automotive -käyttöjärjestelmän käytöstä autossa. Sovelluskehittäjät voivat käyttää Android-ekosysteemiä kehittääkseen autoon suunnattuja sovelluksia.

ABRP-sovellus Polestar 2 -sähköautolle on saatavilla Google Play -kaupassa Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoilla.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here