Polestar 2 -malliin monia uudistuksia

Polestar 2 -mallia uudistetaan ilmastovaikutuksiin ja läpinäkyvyyteen liittyvillä toimilla sekä muotoilua ja tekniikkaa parantavilla päivityksillä, jotka tarjoavat uutta visuaalista ilmettä ja lisää tehoa.

Polestarin kumppanuus Circulorin kanssa käsittää nyt kaliumalumiinisilikaatin lohkoketjujäljitettävyyden Polestar 2:n akuissa käytettävän koboltin lisäksi. Lohkoketjuteknologian ansiosta Polestar voi jäljittää riskimateriaaleja materiaalin lähteestä valmiiseen tuotteeseen.

Polestar 2 Standard range Single motor -mallin akun kennokemiaa on parannettu, ja akun kapasiteetti on kasvanut 69 kWh:iin.

Tämä on pidentänyt toimintamatkaa (nyt jopa 474 km WLTP), nopeuttanut lataamista (nyt jopa 130 kW DC) ja lisännyt moottorin tehoa (170 kW).

Kaikkien versioiden akkukotelon uusi alumiinialusta vähentää CO2e-päästöjä 750 kg autoa kohti, koska komponentin alumiini on hankittu uusiutuvaa energiaa käyttäviltä sulatoilta.

Kuva: Polestar.

Muotoilulliset uudistukset antavat kaikille Polestar 2 -versioille uutta ilmettä. Polestarin strategiana on käyttää sisätiloissa enemmän uusiutuvia, kierrätettäviä ja kierrätettyjä materiaaleja ja tarjota aina kasvipohjainen verhoiluvaihtoehto. Polestar 2:een on lisäksi saatavilla valinnainen nappanahkaverhoilu, jolla on paremmat ympäristölliset ominaisuudet.

– Edellytämme, että kaiken Polestarin tuotteissa käytettävän nahan on täytettävä tiukimmat eläinten hyvinvointiin ja Five Freedoms -periaatteeseen* liittyvät vaatimukset, minkä lisäksi sen on oltava täysin jäljitettävää ja kromitonta”, Polestarin kestävän kehityksen johtaja Fredrika Klarén toteaa.

– Uusi nahkatoimittajamme Bridge of Weir täyttää nämä vaatimuksemme**.

Muotoiluun ja ominaisuuksiin liittyviä uudistuksia ovat

 • Uudet korivärit: Space (korvaa Void-värin) ja Jupiter (korvaa Moon-värin)
 • Magnesium on nyt maksuton vakioväri
 • Uusi 19-tuumaisten vakiovanteiden ja 20-tuumaisten lisävarustevanteiden muotoilu
 • Uusi Zinc-väri tuuletetulle nappanahkaverhoilulle (korvaa Barley-värin), saatavilla uuden Light Ash -koristuksen kanssa (korvaa Reconstructed Wood -koristuksen)
 • Irrotettava panoraamalasikaton aurinkosuoja (saatavilla myös Polestar Extras -verkkokaupasta kesäkuun 2022 puolivälistä alkaen kaikkiin Polestar 2 -autoihin, joissa on lasikatto)
 • Suorituskykyä lisäävä ohjelmistopäivitys, joka tarjoaa enimmäistehoksi 350 kW ja -väännöksi 680 Nm, sisältyy nyt Performance-pakettiin[EB1] Euroopassa
 • Lämpöpumpun (sisältyy Plus-pakettiin) optimaalista lämpötila-aluetta on parannettu, ja se on nyt -7 °C … 25 °C
 • Edistyksellinen matkustamosuodatin ja uusittu sisätilojen hiukkasanturi uuden sovelluksen kera puhdistavat ulkoilmaa ja parantavat merkittävästi matkustamon ilmanlaatua (Plus-paketti)

Uusittujen Polestar 2 -versioiden tilauskirjat ovat nyt auki osoitteessa Polestar.com, ja toimitusten odotetaan alkavan vuoden 2022 syyskuusta.

Polestar 2 -mallit

 • Standard range Single motor 46 900 €
 • Long range Single motor 51 900 €
 • Long range Dual motor 55 900 €

********

*Vapaus olla tuntematta nälkää ja janoa, pääsy raikkaan veden äärelle ja terveyttä ja hyvinvointia edistävä ruokavalio. Vapaus olla tuntematta epämukavuutta, asianmukainen elinympäristö, suoja ja mukava lepoalue. Vapaus olla tuntematta kipua ja kärsimättä vammoista ja sairauksista, nopea diagnoosi ja asianmukainen hoito. Vapaus ilmaista normaalia käyttäytymistä, riittävä elintila ja lajitoverien seura. Vapaus olla tuntematta pelkoa ja tuskaa, henkistä kärsimystä ehkäisevä huolenpito.

** Bridge of Weir on skotlantilainen nahkatoimittaja, joka työskentelee eettisesti vastuullisista lähteistä olevien tuotteiden parissa. Bridge of Weirin tuottama nahka on saanut YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestön korkeimman sertifikaatin, ja se on 100-prosenttisesti jäljitettävää. Patentoitu kiertovalmistusprosessi vähentää hiilipäästöjä, ja se on saanut Leather Working Groupin Gold-tason tunnustuksen, joka on johtava nahkateollisuuden ympäristösertifikaatti. Kromiton tuotantomenetelmä käyttää probioottien, entsyymien, kasvipolymeerien ja kasvi- ja synteettisten tanniinien luonnollisia lähteitä nahan parkituksessa ja käsittelyssä. Ruohoruokintaa ja uudistavaa viljelyä hyödynnetään koko toimitusketjussa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here