Pitkäkestoinen henkilöauton takaa-ajo Lahden Mukkulassa

Noin kello 1.30 aikoihin Lahden Mukkulassa Timonpolulla yritti partio pysäyttää autoa tarkastusta varten. Partio tunnisti autoa kuljettavan henkilön kortittomaksi noin 30-vuotiaaksi mieheksi.

Partion kytkiessä pysäytysvalot päälle, lähti auto pakenemaan poliisia.

Auto ajoi Timonkatua mäkeä alas kohti Vanhatietä. Ennen Vanhatietä auto kääntyi oikealle ajaen Timonkatu 2 pihan poikki. Tämän jälkeen auto kääntyi Vanhatielle vasemmalle ja lähti ajamaan Vanhatietä pitkin kohti Vääksyntietä.

Pakeneva auto ajoi pitkään karkuun eri teitä pitkin. Auto ajoi myös kevyen liikenteen väylää pitkin ja pysähtymättä punaisia valoja päin.

Timonkadulla partio menetti näköyhteyden autoon. Partio ajoi Timonkatua pitkin Vanhatielle asti, mutta ei havainnut enää autoa.

Poliisi löysi auton löytyi lähistöltä ja kuljettaja auton läheltä.

Poliisi epäilee pakoon ajanutta miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Autoon oli kiinnitetty siihen kuulumattomat rekisterikilvet ja auton omistus on epäselvä.

Mies on jäänyt 34 kertaa vuoden sisällä kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja suurimpaan osaan kiinnijäämisiin on liittynyt myös huumeet.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here