Perjantaina Ylöjärven Juustoportilla suuri sähköautojen koeajotapahtuma ja suurteholatausaseman avajaiset

Liikenteen sähköistyminen edellyttää merkittäviä investointeja latausverkostoon. Ylöjärven Juustoportilla vietetään 23.9.2022 sähköisen liikkumisen teemapäivää Rechargen suurteholatausaseman avajaisten ja suurimpien automerkkien ilmaisen koeajotapahtuman merkeissä.

Jatkuvasti kehittyvät suurteholaturit, jotka tarjoavat esimerkiksi sadan kilometrin verran ajomatkaa viidessä minuutissa, ovat tärkeä tekijä sähköautojen sujuvassa matkaliikenteessä, ja oheispalvelujen tarjoajien kannalta latauspisteet ovat yksi keskeisistä vetovoimatekijöistä asiakkaille.

Uusien latauspisteiden jälkeen Ylöjärven Juustoportti auttaa Länsi-Suomessa matkaavia sähköautoilijoita ja samalla tarjoaa heille monipuolisia palveluita.

Sähköiseen liikenteeseen siirtymisessä käytännön kokemukset ovat tärkeässä roolissa ja siksi nyt järjestettävässä vuoden suurimmassa sähköautojen koeajotapahtumassa on mahdollisuus tutustua ja koeajaa yli 30 täyssähköautoa.

Mukana on useita malleja eri merkeiltä kuten Mercedes-Benz, Škoda, Audi, BMW, Kia, Volkswagen, Cupra, Nissan, Ford, Hyundai, Mazda, Peugeot, Citroen ja Maxus. Lisäksi esittelyssä on Polestar2 ja Teslan eri malleja.

Recharge avaa Ylöjärven Juustoportille neljä sähköautojen suurteholaturia. Piha-alueelta löytyy myös Leppäkosken sähkön latureita.

Juustoportin latauskentän avajaistilaisuus alkaa klo 14.00 virallisella osuudella, johon kuuluvat nauhan leikkaus ja puheet. Virallisen osuuden jälkeen yleisöllä on mahdollisuus tutustua autoihin ja latauslaitteisiin maksuttomassa tapahtumassa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän