Päivän automainos: Mikä on edullisin auton rahoitusmuoto verovuonna 1989?

Vuonna 1989 autoedun verotus kiristyi. Tämä sai PSP-rahoituksen markkinoimaan omia rahoitusvaihtoehtojaan.

Laskemme Sinulle edullisimman vaihtoehdon veloituksetta

PSP-rahoitus Oy:n vertailulaskelma kertoo, mikä rahoitusmuoto on Sinulle edullisin: työnantajan järjestämä autoetu vai aivan uudet rahoitusratkaisut: Yksityisleasing tai Myyntirahoitus.

Nyt voit myös hankkia oman auton leasingilla

Nyt myös yksityishenkilöt voivat hankkia auton leasingilla. Tämän PSP-rahoitus Oy:n uuden joustavan rahoituspalvelun nimi on YKSITYISLEASING. Ja jos haluat edelleen omistaa autosi, voi PSP-rahoitus Oy rahoittaa ostosopimuksesi. Tätä rahoitusmuotoa kutsumme MYYNTIRAHOITUKSEKSI.

Yksityisleasing

Valitset auton ja siihen mieleisesti varusteet. Kertahinnan sijaan maksa kukkarollesi sopivaa kuukausivuokraa.

Yksityisleasing on edullinen rahoitusmuoto. Ei ylimäärästä vakuutta. Ei leimaveroa. Ei järjestelymaksuja tai luotonvarausprovisiota. Eikä toimitusmaksua. Hyödyt hyvin hoidetusta autosta vuokra-ajan jälkeen. Kun autosi arvo on vuokrakauden päättyessä yli sovitun jäännösarvon, saat eron hyvityksenä. Sopimuksen jatko on mahdollista edullisemmilla hinnoilla. Autosi voi olla uusi tai vähän käytetty.

Katso tästä muita Päivän automainoksia.

Myyntirahoitus

PSP-rahoitus Oy:n Myyntirahoitus tarjoaa samat edut kuin Yksityisleasing. Auton omistusoikeus siirtyy kuitenkin Sinulle heti, etkä yleensä tarvitse erillistä vakuutta. Rahoitus koskee vain uusia autoja. Rahoituksen yksityiskohdista sovit tarkemmin automyyjäsi kanssa.”

Mainoksen lopussa oli ohjeet pyytää PSP-rahoitukselta ehdotelmaa parhaimmasta rahoituksesta.

Mainos oli Tuulilasi-lehdessä 12/1988.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here