Opelin 300-hevosvoimaisen pistokehybridin ennakkomyynti alkoi tänään

Kuva: Opel.

Opel Grandland X:n nelivetoisen 300-hevosvoimaisen pistokehybridin myynti alkaa Suomessa tänään.

Uutuusmallissa on kaksi tehokasta sähkömoottoria, 50 kilometrin toimintasäde sähköllä ja voimakas bensiiniturbomoottori.

Opel Grandland X PHEV Executive 300 Turbon voimanlähteenä on markkinoiden muihin ladattaviin hybrideihin verrattuna poikkeuksellisen tehokas 200-hevosvoimainen, 1.6-litrainen bensamoottori ja kaksi sähkömoottoria. Nämä tuottavat yhdessä enimmillään 300 hevosvoimaa.

Uutuuden yhdistetty WLTP-kulutus on alustavien mittausten mukaan 1,6 l /100 km ja CO2-päästöt 37 g/km. Toimintamatka puhtaasti sähkökäyttöisenä on WLTP-mittaustavalla 52 kilometriä.

Ladattavien hybridien viimeisintä teknologiaa edustavassa sähköisessä järjestelmässä on kaksi sähkömoottoria, nelivetojärjestelmä ja 13,2 kWh:n litiumioniakku.

Etummainen sähkömoottori on yhdistetty 8-portaiseen automaattivaihteistoon. Toinen sähkömoottori ja tasauspyörästö sijaitsevat taka-akselilla ja tarjoavat nelivedon tarvittaessa.

Ladattavien hybridien suurimpiin kuuluva, 1,6-litrainen, 200-hevosvoimainen polttomoottori on käytössä keskialueen ja korkeimmissa nopeuksissa, kun taas alhaisemmissa nopeuksissa voimanlähteenä käytetään sähkömoottoreita.

Grandland X PHEV Executive 300 on hyvin varusteltu. Uutuusmalliin kuuluu vakiona nahkaverhoillut urheiluistuimet ilmastoinnilla ja sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin muistitoiminnolla. Kuljettajaa avustavia järjestelmiä on lukuisia.

Vakiona ovat myös muun muassa AFL led -ajovalot, navigointi, avaimeton järjestelmä ja 19 tuuman kevytmetallivanteet.

Ensimmäiset Grandland X -lataushybridit toimitetaan asiakkaille vuodenvaihteessa. Malli on siis nyt myynnissä – ja tarjolla myös kiinteällä kuukausimaksulla leasing-sopimuksella sekä yksityis- että yrityskäyttöön.

Opel Grandland X PHEV Executive -mallin hinta alkaa 49 381 eurosta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here