Itä-Suomessa useat taphtumat voivat hankaloittaa liikkumista viikonloppuna

Tuleva viikonvaihde on Itä-Suomessa tapahtumien osalta kesän vilkkain ja vaikuttaa mm. tieliikenteeseen sekä liikennejärjestelyihin tapahtumapaikkakunnilla.

Savonlinnassa on meneillään oopperajuhlat, Sulkavalla soudetaan suursoutuja torstaista sunnuntaihin, Suonenjoella on mansikkakarnevaalit, Joensuussa Ilosaarirock sekä Iisalmessa Oluset.

Itä-Suomen poliisin komisario Pekka Koistinen muistuttaa.

– Suuret yleisötapahtumat saman viikonvaihteen aikana voivat aiheuttaa ajoittaisia ruuhkia liikenteeseen, joten varaathan omaan matkaan riittävästi aikaa ja malttia ”matkaeväiden väliin”.

Tapahtumat aiheuttavat myös tapahtumapaikkakunnilla muutoksia normaaleihin liikenne- ja pysäköintijärjestelyihin, joten ota myös nämä seikat huomioon tapahtumiin matkatessasi.

Tapahtumien järjestäjien internetsivuilla kannattaa aina vierailla etukäteen ja tutustua järjestäjän antamiin ohjeisiin. Tapahtumiin saapuessa seuraa opasteita sekä liikenteenohjaajien merkkejä ja ohjeita.

Poliisi on mukana kaikissa tapahtumissa turvaamassa omalta osaltaan tapahtumien kulkua sekä kulkureittejä tapahtumiin.

– Alkoholi tai muut päihteet eivät sovi liikenteeseen, Koistinen toteaa ja kertoo, että myös tulevana viikonloppuna poliisi puhalluttaa ajoneuvojen kuljettajia ahkerasti eri puolella Itä-Suomea.

Itä-Suomen poliisi viestii tehostetusti viikonlopun tapahtumien sujumisesta, liikenteestä sekä muista turvallisuuteen liittyvistä asioista omilla sosiaalisen median kanavilla, joten ota seuraavat kanavat hyvissä ajoin seurantaan:

Facebook – facebook.com/Pkpoliisi
Twitter – twitter.com/PoliisiIS
Instagram – instagram.com/Poliisi_IS

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!