Opel parantaa Astra- ja Insignia-mallistonsa vakiovarustelua ja pidentää koko mallistonsa takuuta

Opel uudistaa mallistonsa Suomessa ja tuo suosituimpien malliensa vakiovarusteluun uusia ominaisuuksia.

Opel Astra- ja Insignia -mallistossa perusmalli on nyt Comfort, johon kuuluu jo vakiona IntelliLink –tietoviihdejärjestelmä seitsemäntuumaisella kosketusnäytöllä ja Apple CarPlay- ja Android Auto –liitettävyydellä, pysäköintitutka edessä ja takana, automaatti-ilmastointi, nahkaverhoiltu ja lämmitettävä ohjauspyörä.

Seuraava varustetaso on Innovation Plus, joka sisältää vakiona muun muassa sekä Astran että Insignian segmentissä ainutlaatuisen edistykselliset Led Matrix –ajovalot.

Astra Innovation Plus -varustetasoon kuuluvat myös navigointijärjestelmä 8-tuumaisella kosketusnäytöllä, peruutuskamera, kaistavahti, automaattinen hätäjarrutus alhaisissa nopeuksissa, liikennemerkkien tunnistus ja urheiluistuimet edessä.

Insignia Innovation Plus -varustelu sisältää näiden lisäksi vielä muun muassa tuullasinäytön, kaistallapitoavustimen ja 8-tuumaisen digitaalisen mittaristonäytön.

Sekä Astra- että Insignia -malliston lippulaivamalli on nyt Executive. Siihen kuuluu vakiona Innovation Plus –varustelun lisäksi korkealaatuinen nahkaverhoilu, sähkösäätöinen kuljettajan istuin muistilla ja hierontatoiminnolla, ilmastoidut ja lämmitettävät etuistuimet sekä lämmitettävät takaistuimet.

Insignia Executiveen kuuluu lisäksi 360 asteen näkymän tarjoava peruutuskamera, kaksiväriset 18 tuuman kevytmetallivanteet ja urheilullista ilmettä korostava OPC-korisarja.

Koko Opel-malliston takuu nyt kolme vuotta

Opel pidentää samalla henkilöautomalliston takuun kahdesta vuodesta kolmeen. Kilometrirajoituksena uudessa kolmen vuoden takuussa on 90 000 km. Paljon ajaville tarjolla on myös mahdollisuus valita kahden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta.

Uusi Opel Insignia -hinnasto.
Uusi Opel Astra -hinnasto.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!