Opel Corsan täyssähköinen versio nyt Suomessa

Alkuvuodesta ensiesitelty Opel Corsa -mallisto on saanut täydennystä, kun ensimmäiset täyssähköiset Opel Corsa-e:t ovat saapuneet maahan.

Jo kuudennen sukupolven Corsan täyssähköversion toimintamatka on yli 330 km (WLTP) ja siinä on tehoa 136 hv (100 kW).

Viisipaikkaisen Corsa-e:n 50 kW:n akulla on kahdeksan vuoden takuu ja akun voi ladata pikalatauspisteessä 80 prosenttiin 30 minuutissa. Varaustilan voi tarkistaa ”MyOpel”-sovelluksen avulla ja näin ollen optimoida muun muassa latausajankohtaa ja kustannuksia.

Kolme varustetasoa

Corsa-e -mallistossa on kolme varustetasoa, joista jo Comfort-perusvarustetasoon kuuluu muun muassa täys-led-ajovalot, automaatti-ilmastointi, nahkaverhoiltu ja lämmitettävä ohjauspyörä ja 7-tuumainen värikosketusnäyttö.

Innovation Plus -varustelussa on lisäksi mm. täysin digitaalinen, 7-tuumainen infonäyttö kuljettajalle, peruutustutka taakse ja auton ulkonäköä voi vielä korostaa valitsemalla joko mustan tai valkoisen katon.

Kattavin varustetaso Executive sisältää Opelin kiitellyt LED Matrix -ajovalot ja nahkaverhoillut istuimet. Lisäksi kuljettajan istuimessa on hieromatoiminto.

Ajotiloja on jo perusmallissakin kolme – normaali, Eco ja Sport. Sport-ajotilassa Corsa-e vastaa kaasuun herkemmin.

Eco-tila puolestaan pidentää toimintamatkaa ajomukavuudesta tinkimättä. 136-hevosvoimaisen moottorin ja 260 Nm:n välittömän väännön ansiosta Corsa-e on ketterä ja nopeasti reagoiva. Corsa-e kiihtyy nollasta 100 km/h nopeuteen 8,1 sekunnissa.

Lukuisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä

Corsa-e:ssä on useita kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Opel esittelee Executive-varustetasoon vakiona kuuluvat IntelliLux LED Matrix -valot ns. pienten autojen segmentissä ensimmäistä kertaa.

Uusimman sukupolven korkearesoluutiokameran kontrolloimat kahdeksan led-elementtiä sopeuttavat jatkuvasti valoja vallitsevien olosuhteiden ja ympäristön mukaan. Lisävarusteena on saatavana myös mukautuva vakionopeudensäädin. Myös katvealueenvaroitin ja erilaiset pysäköintiavustimet kuten panoraamaperuutuskamera kuuluvat uuden Corsan lisävarustevalikoimaan.

Innovation Plus- ja Executive -varustetasoa voi täydentää myös Multimedia Navi -järjestelmällä tai 10-tuumaisella Multimedia Navi Pro -järjestelmällä. Live Navigation -toiminto kertoo reaaliaikaista tietoa liikenteestä. Lisäksi autolla on suora yhteys tiepalveluun ja hätäpuhelumahdollisuus.

Katso myös tämä: Tällainen on Opel Corsan täyssähköversio — katso ensimmäiset kuvat

Opel Yksityisleasing -sopimuksella Corsa-e:n saa käyttöön ilman käsirahaa, vaihtoautoa tai riskejä. Corsa-e Comfortin hinta Opel Yksityisleasing -sopimuksella 399 €/kk* (48 kk/40 000 km).

Nyt tehtävien Corsa-e -tilausten toimitus asiakkaille on lokakuussa.

*Sisältää valtion hankintatuen 2000 €.

Opel Corsa-e:n hinnat

  • Opel Corsa-e Comfort 136 automaatti            33 711 €
  • Opel Corsa-e Innovation Plus 136 automaatti  35 250 €
  • Opel Corsa-e Executive 136 automaatti           36 790 €

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!