Opel Astra -mallistoon lisää vakiovarustelua ja uudet hinnat — halvin malli maksaa nyt runsaat 20 000 €

Alkuvuodesta esitelty uudistunut Opel Astra on ollut vuosia Opel-malliston suosituin malli. Nyt sekä 5-oviseen että Sports Tourer farmarimalliin tuodaan kokonaan uusi Ultimate-mallisto, jossa on kaksi varustetasoa Ultimate ja Ultimate Innovation.

Ultimate-varustetasoon kuuluu jo vakiona lukuisa määrä varusteita, jotka ovat useimmiten maksullisia valinnaisvarusteita. Vakiovarustelussa on huomioitu nimenomaan suomalaisten autonkäyttäjien arvostamat varusteet kuten erinomaiset Full led-ajovalot, automaattinen ilmastointi, pysäköintitutkat eteen ja taakse sekä 16 tuuman kevytmetallivanteet.

Autossa on 7 tuuman Infotainment-näyttö, nahkaverhoiltu lämmitettävä ohjauspyörä, vakionopeudensäädin, ajovaloautomatiikka ja sadetunnistin, sisätilan valaistuspaketti sekä keskikyynärnoja.

Korkeampaan Ultimate Innovation -varustetasoon kuuluu Led Matrix -ajovalot, joissa on led-ajovalot, led-malliset päiväajovalot, led-takavalot, mukautuvat ajovalot, kaukovaloapu sekä ajovalojen automaattinen korkeudensäätö.

Kaukovaloapu reagoi vastaantuleviin autoihin sammuttamalla osan led-valoista eikä näin ollen häikäise muita tielläliikkujia. Kaarrevalot puolestaan optimoivat valokeilan kääntyessä. Lisää turvallisuutta tuovia vakiovarusteita ovat kaistavahti, automaattinen hätäjarrutus ja törmäyksen esto.

Katso myös tämä: Uusi Opel Astra on hinnoiteltu — halvin malli maksaa nyt runsaat 21 000 euroa

Autossa on myös tummennetut takaikkunat, kiiltolistat sivuikkunoissa sekä ergonomiset ja urheilulliset AGR-terveysistuimet sekä kuljettajalle että etumatkustajalle.

Istuimissa on kuljettajan istuimen 8-suuntainen säätömahdollisuus, säädettävä reisituki ja sähkötoiminen ristiseläntuen säätö.

Autossa on myös 8-tuumainen kuljettajan digitaalinen näyttö sekä Multimedia Navi Pro 8 tuuman Infotainment-järjestelmä.

Kaikkiin uusiin Opel-malleihin saa nyt viiden vuoden takuun tai 100 000 km Opel Flexcare -jatkoturvalla, joista kaksi ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa.

Opel Astra Ultimate -malliston hinnat

Opel Astra 5-ovinen Ultimate 110                  20 390 €

Opel Astra 5-ovinen Ultimate 145 Aut            22 091 €

Opel Astra 5-ovinen Ultimate Innovation 130 23 499 €

Opel Astra Sports Tourer Ultimate 110           21 558 €

Opel Astra Sports Tourer Ultimate 145 Aut       23 394 €

Opel Astra Sports Tourer Ultimate Innovation 130 24 679 €

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!