Nyt se on julkistettu, ladattava Kia Niro -hybridi

Heti Kia Niro -hybridin julkistuksen jälkeen kerrottiin, että tulossa olisi myös ladattava versio. Nyt auto on esillä Geneven autonäyttelyssä.

Kia Niro Plug-in -hybridin voimalinjana on Kian 1.6 GDI-bensiinimoottori (105 hv), jonka parina on sähkömoottori ja 8,9 kWh:n litium-ioniakku. Hybridijärjestelmän kokonaisteho on 141 hv ja vääntö 265 Nm. Kia tavoittelee Niro Plug-in Hybridille alle 30 g/km yhdistettyjä CO2-päästöjä ja yli 55 kilometrin toimintamatkaa sähköajossa.

Kia

Niron ladattavalla voimalinjalla on minimaaliset vaikutukset auton tiloihin. Akusto on sijoitettu 324 litran (VDA) tavaratilan alle ja auton takapenkkien taakse. Niron tilavaan matkustamoon modernilla hybridivoimalinjalla ei ole vaikutusta. Niron monikäyttöisyyttä lisää 1300 kilon vetokyky.

Niro Plug-in Hybrid on varustettu älykkäällä järjestelmällä, joka opastaa kuljettajaa ajamaan taloudellisemmin.

Järjesetlmä sisältää kaksi eri ominaisuutta. Coasting Guide Control kertoo auton navigointijärjestelmää hyödyntämällä, milloin kuljettajan kannattaa rullata tai jarruttaa risteykseen. Predictive Energy Control (PEC) puolestaan hyödyntää reitin korkeustietoja, jotta järjestelmä osaa varata sähköenergiaa pidempään nousuun.

Kia Niro Plug-in Hybrid saapuu Eurooppaan ensi syksynä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän