Nyt Polestar 2 -sähköauto tulee myös Suomeen

Polestar 2 –sähköauto lanseerataan Suomessa. Polestar-brändi on vakiinnuttanut asemansa kymmenellä globaalilla markkina-alueella, joista seitsemän sijaitsee Euroopassa. Nyt merkki saapuu Suomeen osana ensimmäistä laajentumisvaihettaan, todetaan Polestarin tiedotteessa.

Suomen uutta itsenäistä Polestar-organisaatiota johtaa Tommi Luopajärvi. Hän toimi aikaisemmin Suomen Nissanin maajohtajana.

Polestar 2 on nyt mahdollista varata itselleen ja varsinaiset tilauskirjat avautuvat syyskuussa. Myös koeajoaikoja on nyt varattavissa pääkaupunkiseudulla, joista ensimmäiset ovat huhtikuun lopulla.

Kuva: Polestar.

– Paikallinen Polestar-organisaatio on nyt muotoutumassa ja keskitymme varmistamaan, että voimme tarjota todella ensiluokkaisen kokemuksen tuleville asiakkaillemme. Tietenkin palvelumme kattaa enemmän kuin myynnin sisältäen huoltoverkostomme, johon kuuluu joukko Volvon jälleenmyyjiä Suomessa, Luopajärvi sanoo tiedotteessa.

Polestar Space

Polestar Space -tilat ovat räätälöityjä vähittäismyyntiympäristöjä, joissa asiakkaat voivat olla fyysisessä vuorovaikutuksessa tuotemerkin kanssa Polestar-asiantuntijoiden johdolla tutustuakseen autoon tarkemmin ja varatakseen koeajon.

Kaikki ostokset suoritetaan verkossa osoitteessa Polestar.com suoraan Polestarin kanssa.

Asiakkaalle tarjotaan sama ostoprosessi ja hinta riippumatta siitä, vieraileeko hän Polestar Space -tiloissa vai sähköisessä ympäristössä.

Polestarin vähittäiskaupan yksityiskohtia viimeistellään parhaillaan ja suunnitelmista tiedotetaan tulevaisuudessa.

Kuva: Polestar.

Polestar 2

Kansainvälisesti vuonna 2020 lanseerattu Polestar 2 on saanut lukuisia palkintoja ja kunnianosoituksia, kuten Vuoden auto -palkinnot Norjassa ja Sveitsissä, Ison-Britannian edie Awards -palkinnon vuoden tuoteinnovaatiosta sekä arvostetun Kultaisen ohjauspyörän Saksassa.

Suomeen vuonna 2021 malli saapuu yhdellä voimansiirrolla ja hyvin varusteltuna sekä virtaviivaisella kokoonpanolla.

Huippuvarustellun kokonaisuusuuden hinta lanseerauksen yhteydessä on 59 900 euroa sisältäen toimituskulut.

Polestar 2:ssa on kaksi sähkömoottoria, joiden yhteenlaskettu teho on 300 kW (408 hv) ja vääntömomentin arvo on 660 Nm.

Kuva: Polestar.

78 kWh:n akkukapasiteetti tarjoaa WLTP-sertifioidulla mittauksella 470 kilometrin toimintamatkan. Malli perustuu Volvo Car Groupin muunneltavaan Compact Modular Architecture -alustaan (CMA).

Standardia dynaamista alustaa voidaan parantaa valinnaisella varustelupaketilla, joka parantaa ajodynamiikkaa manuaalisesti säädettävillä Öhlins DFV -vaimentimilla, Brembo-jarruilla ja ainutlaatuisilla 20-tuumaisilla taotuilla vanteilla.

Polestarin kultaiset turvavyöt, jarrusatulat ja venttiilikorkit täydentävät urheilullista ilmettä.

Google sisäänrakennettu

Polestar 2 on ensimmäinen auto maailmassa, jossa on Google sisäänrakennettuna.

Android Automotive OS -runko tarjoaa vankan ja muunneltavan digitaalisen ympäristön sovellusten ja ajoneuvotoimintojen rinnalle ja tuo integroidut Google-palvelut ensimmäistä kertaa autoon – mukaan lukien Google Assistant, Google Maps, joka tukee sähköajoneuvoja sekä Google Play Store.

Luonnollinen ääniohjaus ja 11 tuuman kosketusnäyttö herättävät uuden käyttöliittymän eloon.

Kuva: Polestar.

Polestarilla on lataukseen älykäs, kattava ja käytännöllinen lähestymistapa, jota kehitetään jatkuvasti.

Kumppanuus Plugsurfingin kanssa tarjoaa Polestar 2:n omistajille pääsyn yli 200 000 julkiseen latauspisteeseen Euroopassa (yli 2 600 Suomessa) yhdellä käyttö- ja maksutavalla.

Katso tästä muita Polestar-juttuja.

Yhdistetyn digitaalisen ratkaisun avulla, joka on saatavilla sekä autossa että mobiililaitteissa, Polestar työstää muita strategisia yhteistyömahdollisuuksia tavoitteenaan antaa Polestar 2:n omistajille helppo ja vaivaton pääsy maailman suurimpiin julkisiin latausverkkoihin.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here