Nokian Renkailla jatkossa kaksi tuotemerkkiä!

Nokian Renkaat lanseeraa Nordman-tuotemerkkinsä itsenäisenä rengasbrändinä, joka on tarkoitettu hyvää hinta–laatusuhdetta arvostaville kuluttajille, todetaan Nokian Renkaiden tiedotteessa.

Nokian Renkaat tarjoaa jatkossa renkaita Nokian Tyres – ja Nordman-brändeillä. Nokian Tyres on edelleen pääbrändi ja Nordman tukee pääbrändin asemaa.

Molemmilla brändeillä on omat identiteettinsä. Laaja Nokian Tyres -tuotteiden valikoima sisältää uusinta ja edistyneintä rengasteknologiaa.

Nordman-tuoteperhe koostuu luotettavasta ja hyväksi todetusta teknologiasta. Tarkoitus on palvella kuluttajien vaihtelevia tarpeita ja helpottaa heidän rengasvalintojaan.

Nokian Renkaat julkisti Nordman-tuoteperheen vuonna 2004. Uudelleen lanseeratulla brändillä on uusi logo ja uusi visuaalinen ilme, johon kuuluvat uudet renkaiden sivupinnat sekä tuore iskulause: NORDMAN – TIRES FOR YOUR DIRECTION™.

Ensimmäiset uudelleen lanseeratun brändin alla julkaistut tuotteet ovat nastarenkaat Nordman North 9 ja Nordman North 9 SUV. Ne ovat saatavilla Nokian Renkaiden jälleenmyyjäkumppaneilta Pohjoismaissa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa tänä syksynä.

Tuotevalikoima laajenee vaiheittain kattamaan talvirenkaat, kesärenkaat sekä ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetut all season ja all weather -renkaat, joiden myötä markkinat saadaan katettua laajasti.

www.nordmantyres.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän