Nokian Renkaiden 360 miljoonan dollarin hanke on aikataulussa

Nokian Renkaiden kolmas tuotantolaitos rakentuu vauhdilla Tennesseen osavaltioon Yhdysvaltoihin. Rakennustyöt ovat pysyneet aikataulussa, ja tavoitteena on aloittaa renkaiden massavalmistus myyntiin vuoden 2020 puolella.

Tehdasrakennuksen ulkopuoli samoin kuin tornimaisen sekoitusosaston julkisivu alkavat olla pian valmiit ja sisätyötkin on jo aloitettu.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Tällä hetkellä työmaalla ahertaa noin 200 henkeä. Tehtaaseen asennettavat pitkälle automatisoidut tuotantolinjat hyödyntävät uusinta teknologiaa ja tekevät tuotantolaitoksesta yhden maailman moderneimmista rengastehtaista.

Uusi 360 miljoonan dollarin tuotantolaitos palvelee asiakkaita erityisesti Yhdysvalloissa ja Kanadassa keskittyen Pohjois-Amerikan markkinoille suunnattuihin henkilöauton ja kevytkuorma-auton renkaiden tuotantoon.

Tehtaan pinta-ala on lähes 80 000 neliömetriä ja sen vuotuinen tuotantokapasiteetti on neljä miljoonaa rengasta.

Tehtaan lähettyville rakentuvaan logistiikkakeskukseen tulee varastotilaa jopa 600 000 renkaalle. Suurinvestointi tukee Nokian Renkaiden tavoitetta kaksinkertaistaa myynti Pohjois-Amerikassa vuoteen 2023 mennessä.

Katso tästä muita juttuja Nokian Renkaista.

Helmikuussa Nokian Renkaat käynnisti rekrytointikampanjan, jolla haetaan osaajia uuteen Yhdysvaltain tehtaaseen.

Tavoitteena on rekrytoida 50 työntekijää vuoden 2019 alkupuoliskolla ja yhteensä noin 150 henkeä vuoden loppuun mennessä.

Työntekijöitä koulutetaan paikan päällä mutta he saavat oppia myös Nokian Renkaiden muissa tehtaissa Nokialla ja Vsevolozhskissa Venäjällä.

Lue lisää tehtaasta: www.nokianrenkaat.fi/daytonfactory/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!