Nokian Renkaat juhlii Yhdysvaltain-tehtaansa avajaisia

Nokian Renkaat juhlistaa keskiviikkona Pohjois-Amerikan tuotantolaitoksensa avajaisia Tennesseen Daytonissa. Tämä 77 000 neliön kompleksi on yksi rengasalan kehittyneimmistä tuotantolaitoksista.

Kun tehdas saavuttaa täyden kapasiteettinsa, siellä valmistetaan vuodessa noin neljä miljoonaa rengasta. Täydellä kapasiteetilla toimiessaan tehdas työllistää jopa 400 työntekijää. Tehdas on parhaillaan koetuotantovaiheessa, ja ensimmäiset renkaat myyntiin valmistetaan alkuvuodesta 2020.

Nokian Renkaat on asettanut tavoitteekseen kaksinkertaistaa myyntinsä Pohjois-Amerikassa viiden vuoden kuluessa.

Nokian Renkaat valmistaa renkaita Suomessa ja Venäjällä sijaitsevilla tuotantolaitoksillaan. Daytonin-tehtaalla yhtiö pyrkii vastaamaan Pohjois-Amerikan kasvavaan kysyntään ja tarttumaan all-season- ja all-weather -renkaiden markkinoilla avautuviin tilaisuuksiin.

Uusi Daytonin-tehdas on tulosta ympärivuorokautisesta yhteistyöstä, johon ovat osallistuneet niin yhtiön henkilöstö Pohjois-Amerikassa kuin Suomessa ja Venäjälläkin, sekä tehtaan rakentajat ja asentajat.

Uusi tehdas saa aurinkovoimaa

Nokian Renkaat minimoi jätteiden ja päästöjen synnyn noudattamalla tehtaalla tiukkoja vastuullisuusstandardeja. Pysäköintipaikalle asennetaan aurinkopaneelit, ja yhtiö kierrättää tuotannosta syntyvät materiaalijäämät.

Pysäköintipaikalla sijaitseva aurinkokennosto tuottaa 3 megawattia sähköä hyödynnettäväksi tehtaalla.

Uuden tehtaan myötä yhtiö voi toimittaa tuotteitaan pohjoisamerikkalaisille asiakkaille entistä tehokkaammin. Tehdas myös vapauttaa kapasiteettia muilta tehtailta muiden alueiden asiakkaiden palvelemiseen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän