Nokialla ja Ylöjärvellä käytettiin varastettua työkonetta murtautumiseen — poliisi kaipaa havaintoja

Tätä Wille-merkkistä työkonetta käytettiin murtautumiseen. Kuva. Poliisi.

Tiistaina 26.6. aamuyöstä noin kello kahdelta anastettiin Nokian teollisuusalueelta, Vasarakatu 4 pihasta keltainen työkone, jossa edessä puskulevy ja teippaukset PTH ja Pirkan talohuolto.

Työkoneella ajettiin noin 200 metrin päähän Rounionkatu 130 kohdalle, jossa työkoneen etupuskulevyllä rikottiin yhden hallin kulkuovi.

Työkone palautettiin takaisin Vasarakatu 4 pihaan, josta sitä lähdettiin uudestaan ajamaan noin puolen tunnin kuluttua.

Poliisin tiedotteen mukaan työkoneella ajettiin noin yhdeksän kilometrin matka Ylöjärvelle Elopellontie 3 teollisuusalueella olevalle hallille, josta jälleen rikottiin hallin ovi työkoneen etulevyllä. Tapahtuma-aika oli kello kolmen jälkeen.

Toisen teollisuushallin jälkeen työkone ajettiin muutaman sadan metrin päähän, Vaasantien varrella olevan Juustoportin piha-alueelle, jonne se jätettiin siististi pysäköitynä ja etulevy alas laskettuna.

Tämä KTM-merkkinen moottoripyörä varastettiin. Kuva: Poliisi.

Poliisin mukaan hallien haltijat selvittävät anastettua omaisuutta, mutta Ylöjärveltä on anastettu ainakin rekisterikilvetön KTM 350 EXC-F Sixdays- moottoripyörä.

Tapahtumia on taltioitunut valvontakameratallenteille. Ketään ei ole vielä pidätetty rikoksiin.

Poliisi tutkii halleihin ja niiden omaisuuteen kohdistuneita tekoja kahtena varkautena ja työkoneeseen kohdistunutta tekoa moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Poliisi pyytää työkoneesta, KTM -moottoripyörästä sekä niiden käyttäjästä ja muista asiaan liittyvistä henkilöistä, ajoneuvoista, tiedoista ja havainnoista, joiden voi epäillä liittyvän asiaan, ilmoittamaan Nokian poliisin numeroon 029 544 5888 klo 8-16 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Laita otsikoksi ”Nokia 26.6.”

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here