Nissanille merkittävästi lisää kunnostettuja varaosia autoille joiden takuu ei enää ole voimassa

9.9.2018 22.59

    

Nissan on laajentanut kahta jälkimarkkinointiohjelmaansa, jotka on suunnattu autoille, joiden takuu on päättynyt. Molempien ohjelmien piiriin tulee satoja uusia varaosia, jotka mahdollistavat entistä paremman palvelun tarjoamisen asiakkaille.

Asiakkaat, joiden Nissan-autojen takuu on päättynyt, voivat nyt hyödyntää huollossa kaikkien aikojen kattavinta uusien ja kunnostettujen (englanniksi ”remanufactured” eli ”reman”) osien valikoimaa.

Nissan Reman -ohjelman osavalikoima on kasvanut 380 osasta yli tuhanteen osaan vuoden 2017 elokuusta lähtien. 

Ohjelma kattaa monia Nissanin henkilöautoja, joiden takuu on päättynyt. Sen piiriin kuuluvat Juke, Qashqai ja X-Trail ja aikaisemmat Micra-sukupolvet sekä myös valikoituja kevyitä hyötyajoneuvoja.

Nissan Reman ‑ohjelma tarjoaa korkealaatuisia kunnostettuja osia keskimäärin 30 prosenttia uusia alkuperäisosia edullisemmin. Osat on purettu, tarkastettu ja koottu uudelleen Nissanin tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti, joten niiden toiminta on täysin luotettavaa.

Tällainen osien kierrätystapa auttaa minimoimaan Nissanin tuotannon CO2-vaikutukset heikentämättä autojen suorituskykyä tai toimintavarmuutta.

Kaikilla Nissanin kunnostetuilla osilla on sama takuu kuin Nissanin aidoilla uusilla osilla ilman kilometrirajoituksia. Uudelleenvalmistukseen kuluu kuitenkin vähemmän energiaa ja noin 75 prosenttia vähemmän raaka-aineita kuin uusien osien valmistukseen.

Myös Nissan Value Advantage ‑ohjelman asiakkailla on entistä laajempi osavalikoima käytettävissään: osien määrä on yli kaksinkertaistunut vuoden 2017 tammikuun alle 150 osasta yli 350 osaan. Viidensadan osan rajapyykki on tarkoitus saavuttaa huhtikuussa 2019.

Ohjelma keskittyy Nissanin ydinmalleihin – Jukeen, Qashqaihin, X-Trailiin, Micraan ja Leafiin – ja kattaa monia rutiinihuolloissa tarvittavia osia, kuten suodattimia, pyyhkimiä, jarrulevyjä ja kytkimiä. Nissan Value Advantage -ohjelman osat ovat keskimäärin 20 prosenttia alkuperäisosia edullisempia.

Lisäksi ohjelma kattaa auton Nissan+ tarkastuksen, sijaisauton, jatkuvan Nissan Assistance -tiepalvelun sekä saman takuun kuin Nissanin alkuperäisillä uusilla osilla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän