Nissanilla aihetta juhlaan – Eurooppaan toimitettu jo yli 100 000 Leafia!

7.6.2018 15.35

Nissanilla on aihetta juhlaan, sillä se on äskettäin toimittanut 100 000:nnen Nissan Leaf -sähköauton Euroopassa.

Maailmanlaajuisesti Nissan Leaf -sähköautoja on myyty yli 320 000 kappaletta, ja se onkin maailman myydyin sähköauto, todetaan Nissanin tiedotteessa.

Madridilainen Susana de Mena osti tämän historiallista saavutusta merkitsevän Leafin.

– Olen etsinyt itselleni sähköautoa viimeiset kaksi vuotta. Tiesin että se olisi Nissan, de Mena toteaa.

– Ympäristön kunnioittaminen ja sen suojelu on meille tärkeää, joten halusimme ehdottomasti täyssähköauton. Lisäksi sähköautolla pääsee Madridin ydinkeskustaan myös sellaisina päivinä, jolloin muiden autojen pääsyä sinne on rajoitettu ilmansaasteiden vuoksi.

Katso tästä muita juttuja Nissan Leafista.

Jo satatuhatta eurooppalaista asiakasta on valinnut autokseen Leafin, joka on myös maailman myydyin sähköauto.

Uutta Nissan Leafia on tilattu Euroopassa jo yli 37 000 kappaletta, ja Euroopassa myydään uusi Nissan Leaf joka kymmenes minuutti asiakkaalle, joka arvostaa innovatiivista ja päästötöntä autoilua.

Uusi Nissan Leaf on ensimmäinen Euroopassa myytävä automalli, jossa käytetään Nissanin ProPilot- ja ProPilot Park -teknologioita.

Uusi Nissan Leaf tarjoaa myös e-Pedal-toiminnon, joka mahdollistaa liikkeellelähdön, kiihdyttämisen, hidastamisen ja pysähtymisen pelkkää kaasupoljinta käyttämällä.

Eurooppalaiset Nissan Leaf -kuljettajat ovat ajaneet nyt yli kaksi miljadria kilometriä sähköautoillaan ja säästäneet yli 300 000 tonnia hiilidioksidipäästöissä.

He ovat Nissanin tiedotteen mukaan myös kaikkein tyytyväisimpiä Nissan-asiakkaita: 92 prosenttia Nissan Leaf -asiakkaista on tyytyväisiä autoonsa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here