Neste avaa ensimmäisen automatisoidun pesuaseman Espoon Karakallioon

Neste avaa asemaverkostonsa ensimmäisen automatisoidun Easy Wash -pesuaseman Espoon Karakalliossa sijaitsevan kylmäaseman yhteyteen.

Easy Wash -pesuasema on autoilijoiden käytössä 11.12.2019 alkaen vuorokauden ympäri, osoitteessa Tornihaukantie 9, Espoo. Asemalla voi pesettää henkilöauton lisäksi myös esimerkiksi pakettiauton.

Lue tästä muita juttuja Nesteestä.

Karakallion aseman yhteyteen on tuotu myös tuulilasinpesunesteautomaatti Easy Fill. Sen avulla autoilija voi tankata tuulilasinpesunestettä kätevästi suoraan pistoolista.

Näin Easy Wash toimii

  • Valitse asemalla olevasta maksuautomaatista autollesi sopiva pesu. Pesuohjelmia on valittavana useita erilaisia ja pesuaseman näytöllä suositellaan eri sääolosuhteille sopivia vaihtoehtoja. Valittavana on myös Elämys-pesu, joka viihdyttää etenkin takapenkillä istuvia lapsia.
  • Autopesun maksun voi hoitaa kätevästi automaatilla, käyttämällä maksuvälineenä joko Neste-korttia tai debit/credit-korttia. Maksuvaihtoehdoksi on tulossa pian myös mobiilimaksu, jolloin pesun voi maksaa kätevästi myös Nesteen mobiilisovelluksella, Neste-äpillä.
  • Maksun jälkeen voit ajaa auton pesuhalliin.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän