Muuttofirma käynnisti ilmastohaasteen

Suomessa käynnistyy ainutlaatuinen ilmastokampanja. Niemi40haaste kutsuu mukaan sekä yritykset että julkisen sektorin mahdollisimman kunnianhimoisin tavoittein.

Ilmastonmuutos on koko maailman merkittävä huoli. Niemi Palvelut Oy on jo vuosia tehnyt miljoonainvestointeja fossiilittomuuteen ja nollapäästöiseen kalustoon.

Yrityksessä oli selvää, että yrityksen 40-vuotisjuhlaa vietetään ilmastonmuutosta torjuen. Syntyi nyt käynnistynyt Niemi40haaste.

– Tämä on ainutlaatuinen, kaikille yrityksille ja julkiselle sektorille suunnattu ilmastohaaste. Tarkoitus on tukea Suomen ilmastotavoitteita kaikin voimin, toimitusjohtaja Juha Niemi painottaa.

Niemi40haaste on 100-prosenttisesti fossiilittomasti operoivan perheyrityksen 40-vuotisjuhlavuoden suuri panostus.

Yrityksiltä toivotaan Niemi40haasteeseen mittavia omia tavoitteita.

– Päämäärämme on positiivinen lumipalloefekti, kansallinen ilmastoloikka. EU:n tuleva Fit for 55 -lainsäädäntö tähtää ilmastopäästöjen vähentämiseen 55 prosentilla vuoteen 2030 mennessä. Tämä edellyttää yrityksiltä valtavia investointeja, ja me haluamme näyttää mallia. Oma suuri tavoitteemme on kaluston nollapäästöisyys vuonna 2030, toimitusjohtaja Niemi kertoo.

Kalustonsa nollapäästöisyydessä Niemi Palvelut on edennyt jo 30 prosenttiin. Ensiaskel otettiin vuonna 2015, jolloin päätettiin hankkia 15 biokaasuautoa.

Niemi Palveluiden omat ilmastopanostukset ovat olleet myös liiketaloudellisesti kannattavia.

Haaste kannustaa yrityksiä ja julkista sektoria laajaan yhteistyöhön yhteisen tavoitteen edistämiseksi. Niemen oma yhteistyöverkosto kattaa valtion ja kuntatason avaintoimijat ja liikenteen pelintekijät kuten Nesteen ja Gasumin.

www.Niemi40haaste.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

  1. Ilmaston lämpiämisen auheuttaja on Aurinko. Olessani pikku poika Aurinkoa ei näkynyt . Oli 40 astetta pakkasta .
    On tultu niistä ajoista 70 vuotta, Tänä aikana Aurinko on ruvennut lämmittämään vuorokauden ympäri. Ei tule 40 asteen pakkisia talvella. Napa jäätiköt sulavat. Aikaa menee 40 miljoonaa vuotta. Tulee jääkausi 40 miljoonaa vuotta.
    Sulaa jäätiköt menee40 miljoonaa vuotta. Alkaa uusi elämä. Kierto kulku. On tultu viimeisestä vesien sulamisesta 1920 vuotta. Ihminen ei tiedä huomisesta mitään. Aamulla sen näkee millainen on päivä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here