Mitsubishin tulevaisuuden katumaasturissa on kolme sähkömoottoria

 

25.10.2017 13.25

 Mitsubishi Motors (MMC) on paljastanut tänään Tokion autonäyttelyssä Mitsubishi e-Evolution -konseptimallin. Sähköisellä voimalinjalla varustettu, nelivetoinen konseptiauto antaa viitteitä Mitsubishin lähitulevaisuuden suunnitelmista.

Mitsubishi e-Evolution on uuden sukupolven suorituskykyinen SUV-malli. Mitsubishin neliveto-osaaminen nousee Mitsubishin mukaan autossa uudelle tasolle tekoälyjärjestelmän kanssa. 

Älykäs järjestelmä huomio muutokset tie- ja liikenneolosuhteissa sekä kuljettajan keskittymiskyvyssä. Järjestelmä pystyy myös opastamaan kuljettajaa.

Kuljettaja pystyy käyttämään ääniohjauskomentojen avulla muun muassa ilmastointia, tuulilasinpyyhkimiä ja ajovaloja.

Mitsubishi e-Evolutionin voimanlähteinä ovat suorituskykyiset sähkömoottorit. Auto on varustettu suuren kapasiteetin akkujärjestelmällä. 

Auto hyödyntää kolmen sähkömoottorin 4WD-järjestelmää. Yksi sähkömoottoreista sijaitsee auton etuakselilla ja kaksi takana. Voimalinja on yhdistetty sähköisesti toisiinsa tarjoten aina optimaalisen voimanjaon kaikissa olosuhteissa.

Tulossa kuusi uutta mallia

Mitsubishi Motors on esitellyt kolmivuotisen suunnitelman, jonka tavoitteena on kasvattaa yli 30 prosenttia vuosittaista myyntiä. MMC tavoittelee 1,3 miljoonan ajoneuvon valmistusta vuositasolla nykyisen noin miljoonan kappaleen sijaan.

Mitsubishi esittelee seuraavan kolmen vuoden aikana yhteensä 11 mallia, joista kuusi on täysin uusia. Ensimmäisen uuden sukupolven Mitsubishi-malleista on Eclipse Cross, joka saapuu vuodenvaihteessa Suomeen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here