Minin tulevaisuuden visio esittelee erilaisia sisätiloja

Mini esittelee uuden Urbanaut-visionsa siitä, miten pienikokoisiin autoihin saadaan mahdollisimman suuret ja muokattavat sisätilat, todetaan Minin tiedotteessa.

Minin Urbanaut-visiossa ajoneuvon sisätilat muuntuvat eri ’hetkiin’ eli käyttötapoihin, jotka tekevät autosta paljon muutakin kuin perinteisen kulkuvälineen.

Kuva: Mini.

Chili-hetki muuttaa auton turvapaikaksi, jossa ajomatkan aikana voi rentoutua tai keskittyä täysin työhön.

Wanderlust-hetki korostaa ajamisen nautintoa ajettiinpa Miniä täysin itse tai Urbanautin kuljettajaa tukevien järjestelmien avustuksella.

Vibe-hetki nostaa muiden kanssa vietettävän ajan keskiöön, jolloin auton tilat kasvavat maksimikokoonsa.

Kuva: Mini.

Urbanautin sisätilat sopivat matkantekoon, mutta auto muuntuu perille päästyäkin. Autoon astutaan sivussa olevasta liukuovesta.

Kun auto on paikallaan, kojelauta laskeutuu alas, jolloin kuljettajan alue muuttuu mukavaksi torkkusängyksi.

Tuulilasin voi nostaa ylös, mikä lisää tilan avaruutta. Auton perässä on rauhallinen nurkkaus, ja auton keskellä on avoin tila, josta pääsee kaikkialle.

Kuva: Mini.

Auton ovea vastapäätä on pieni pöytä ja huonekasvi viimeisenä silauksena sisustuksessa.

Auton käyttöliittymä on hyvin minimalistinen – perinteiset painikkeet ja kytkimet on korvattu tuntoon perustuvilla ohjaimilla.

Auton hetkiä ohjataan Mini Token -laitteella. Valmiiden hetkien lisäksi käyttäjillä on myös mahdollisuus luoda oma hetkensä ja määritellä auton tuoksu, valot ja musiikki ja lisätä se Mini Tokenin muistiin.

Urbanaut-visio määrittelee uudelleen Minin luovan tilankäytön lähestymistavan. Auton ulkovalot kertovat muille ihmisille, mikä hetki autoon on valittu.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

Kuva: Mini.

Kuva: Mini.

Kuva: Mini.

Kuva: Mini.

Kuva: Mini.

 

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here