Melkein 1200 kilpamoottoripyöräilijää haki rahallista tukea — 13 onnellista saajaa arvotaan MP-messuilla

Mika Kallio MP-messuilla 2015. Kuva: CvB.

MP Stars -tuen hakuaika päättyi 22.1.2019. Yhteensä arvontaan ilmoittautui tarkalleen 1 191 motoristia, jotka haluavat ajaa kilpaa moottoripyörillä MP Stars -tuen turvin.

Kolmetoista MP Stars -kisaaja arvotaan MP-messujen avajaispäivänä 1.2. klo 16.30 koeajoradalla Messukeskuksessa Helsingissä. Voittaakseen arvonnassa, täytyy olla myös paikalla arvontatilaisuudessa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Hakijoista 44 % haki Motocrossin eri ikäluokkiin, 18 % Enduroon ja 17 % Road Racingiin. Näissä kolmessa lajissa oli 2-4 eri ikäluokkaa.

Ratalajeihin haki 5 % osallistujista, Classic-sarjaan 5 % ja Supermoto/minisupermotoon 4 %. Muihin lajeihin tuli ilmoittautumisia 7 %.

Jännittäviä hetkiä on luvassa, kun vaikkapa Supermoto ja minisupermoto -sarjaan ilmoittautuneesta vajaasta 50 osallistujasta valitaan yksi, joka saa huikean tuen kisakaudelleen. Jos ei ole paikanpäällä, arvotaan uusi tuen saaja.

Arvonnan MP-messuilla suorittavat menestyneet kilpamoottoripyöräilijät, joiden nimet julkaistaan ennen tapahtumaa.

Tukea jaetaan yhteensä yli 150 000 euron arvosta. Voitettuaan arvonnassa kilpamoottoripyöräilijä saa tukea mm. lisenssiin, kilpailumaksuihin, varaosiin ja varusteisiin.

MP Stars kouluttaa kuskeja myös toimimaan sponsoreiden kanssa ja kertomaan kisakaudestaan median kautta suurelle yleisölle. Kilpailijoille tarjotaan myös huoltokoulutusta, eri lajien kokeilumahdollisuuksia ja ajopäiviä.

MP 19 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 1.– 3.2.2019.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here