Mallivuoden 2022 Toyota Corollaan uusi multimediajärjestelmä

Toyota Corollan historia on mittava ulottuen yli 50 miljoonan myydyn auton päähän. Ensi mallivuoden osalta mallisto uudistuu hieman.

Toyota Corollaan on nyt saatavilla Toyotan uusin multimediajärjestelmä. Se on saatavilla lisävarusteena Active-varustetasoon. Vakiona uusi järjestelmä sisältyy Trek-, Style-, GR Sport- ja Premium-varustetasoihin.

Uuden järjestelmän suoritin on Toyotan tiedotteen mukaan yli kaksi kertaa aiempaa järjestelmää nopeampi reagoiden huomattavasti nopeammin kuljettajan tai matkustajan toiveisiin. Kahdeksantuumaisen kosketusnäytön kautta käytettävä järjestelmä mahdollistaa välittömän pääsyn useisiin älykkäisiin palveluihin, kuten pilvipohjaiseen navigointiin jatkuvasti päivittyvine liikennetietoineen.

Kuva: Toyota.

Kaikki tietoliikenne tapahtuu auton oman tietoliikennemoduulin (DCM) kautta, joten datayhteys ei rasita asiakkaan matkapuhelinliittymää ulkomaillakaan ajettaessa. Uudistettu ääniohjaus mahdollistaa sekä multimedian että tiettyjen auton toimintojen ohjaamisen luonnollisilla, keskustelunomaisilla äänikomennoilla.

Ohjelmistopäivitykset tapahtuvat saumattoman huomaamattomasti auton oman tietoliikenneyhteyden kautta. Järjestelmä tukee luonnollisesti myös älypuhelinintegraatiota niin Apple CarPlayn kuin Android Auton kautta ensiksi mainitun toiminnan ollessa mahdollista myös langattomana. Järjestelmän käyttö on maksutonta neljän vuoden ajan auton käyttöönotosta.

Uusia värejä ja varustepaketteja

Uudet, upeat helmiäis- ja metallivärit tuovat hienostuneen lisän Corollan värikarttaan. Uusista väreistä helmiäisvalkoinen ja hopeanharmaa ovat varustetason mukaan saatavilla myös kaksivärisinä Bi-Tone -väreinä. Tällöin auton katto on musta luoden hienon kontrastin auton ulkonäköön.

Uusi Prestige-varustepaketti on saatavilla hatchback- ja Touring Sports -korimallien Active-varustetason yhteyteen ja sisältää led-ajovalojen, älyavainjärjestelmän ja Touring Sports -korimallin sähkötoimisen takaluukun lisäksi mm. matkustamon led-tunnelmavalaistuksen sekä sähköisesti koria vasten taittuvat ulkopeilit.

Mallivuoden 2022 Toyota Corolla -mallisto on nyt ennakkomyynnissä. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen alkuvuodesta 2022.

Malliston lähtöhinta on 27 117 euroa (Hatchback 1.8 Hybrid Life).

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here