Lexus julkaisi tarkastuskampanjan koskien polttoainepumppua

Toyota Motor Corporation julkaisi tänään tarkastuskampanjan liittyen Suomen osalta Lexus GS 450h-, LC 500/500h-, LS 500/500h-, sekä RX 350/450h(L) -malleihin.

Kampanjan piiriin kuuluu syyskuun 2013 – maaliskuun 2015 ja lokakuun 2017 – tammikuun 2019 välillä valmistettuja Toyota- ja Lexus-malleja.

Suomen osalta tarkastuskampanja koskee Lexus GS 450h-, LC 500/500h-, LS 500/500h-, sekä RX 350/450h(L) -malleja, joita on Suomessa 62 kappaletta.

Maailmanlaajuisesti kampanjan piiriin kuuluu noin 3,4 miljoonaa Toyota- ja Lexus-ajoneuvoa.

Mahdollisessa ongelmatilanteessa polttoainetankin sisällä sijaitseva polttoainepumppu voi tietyissä tilanteissa jumiutua pumpun siipipyörän muodonmuutoksen takia.

Tällöin polttoaineen syöttö voi häiriintyä tai ääritilanteessa estyä kokonaan, jolloin seurauksena voi olla polttomoottorin epätasaista käyntiä tai ääritilanteessa polttomoottorin sammuminen kesken ajon.

Mahdollinen ongelmatilanne ei muutoin vaikuta ajoneuvon hallittavuuteen. Koska kyseessä on kuitenkin liikenneturvallisuuteen vaikuttava tekijä, on Toyota Motor Corporation päättänyt julkaista tarkastuskampanjan.

Katso tästä muita tarkastuskampanja-juttuja.

Tietojemme mukaan viallinen polttoainepumppu ei ole aiheuttanut yhtään onnettomuutta eikä muita vaaratilanteita.

Kampanjan piiriin kuuluvien autojen omistajille tullaan lähettämään tarkastuskutsu.
Tarkastuksen yhteydessä polttoainepumppu tarkastetaan ja tarvittaessa vaihdetaan veloituksetta uuteen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän