LänsiAuto ostaa MetroAuton liiketoimintoja Helsingissä ja Espoossa

LänsiAuto Oy ja MetroAuto Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa MetroAuton Herttoniemen Peugeot- ja Citroën-jälleenmyynti sekä valtuutettu huolto siirtyvät LänsiAutolle.

Yhtiöt ovat samalla sopineet MetroAuton Espoon Koskelon merkkihuoltotoimintoja koskevasta kaupasta, jossa MetroAuton Skoda- ja Subaru-huollot siirtyvät LänsiAuton Vantaan autotaloon – ja MetroAuton BMW-huolto LänsiAuton Espoon autotaloon.

– MetroAuto fokusoi toimintaansa yhä vahvemmin markkinajohtaja Toyotaan merkin suurimpana jälleenmyyjänä. Toimintaamme täydentää monimerkkipisteenä MetroAuto Herttoniemi ja vaihtoautokaupan MetroAuto Koskelo. Luotamme, että Länsiauto palvelee jatkossa Helsingin Herttoniemen Peugeot ja Citroën- asiakkaat sekä Espoon Koskelon huollon asiakkaat kiitettävästi, toteaa MetroAuto Oy:n toimitusjohtaja Jussi Rapala.

Kaupan kohteena olevien liiketoimintojen henkilökunta siirtyy LänsiAuton palvelukseen vanhoina työntekijöinä, mutta kauppaan ei kuulu liiketiloja. Liiketoiminnot siirtyvät LänsiAutolle maaliskuun alussa.

LänsiAuto on aiemmin tiedottanut Opel-maahantuontiin liittyvästä yritysjärjestelystä, jossa se on sopinut Opel-maahantuonnin myynnistä sekä Peugeot- ja Citroën-liiketoiminnan aloituksesta usealla paikkakunnalla Etelä-Suomessa.

– LänsiAuton strategisena tavoitteena on laajentaa Retail-liiketoimintaa merkittävästi. Nämä järjestelyt tuovat meille huomattavan määrän uusia asiakkaita ja uutta osaamista Herttoniemen, Espoon ja Vantaan autotaloihimme. Peugeot- ja Citroën-jälleenmyynti alkaa maaliskuussa myös Espoossa. Strategiamme mukaisesti kasvamme näin laadukkaana vakiintuneiden ja vahvojen merkkien jälleenmyyjänä ja valtuutettuna huoltoliikkeenä. Näillä järjestelyillä huoltoliiketoimintamme laajenee kerralla merkittävästi, kuvailee LänsiAuton toimitusjohtaja Tommi Köninki.

LänsiAuto Helsinki palvelee Peugeot- ja Citroën-asiakkaita 1. maaliskuuta alkaen osoitteessa Laivalahdenkatu 8 B.

LänsiAuto Espoon BMW-huoltopalvelut avataan maaliskuun aikana osoitteessa Marsbyntie 3.

LänsiAuto Vantaan Skoda- ja Subaru-huoltopalvelut avataan maaliskuun aikana osoitteessa Pakkalantie 15.

Opel-maahantuoja vaihtuu — taas!

LänsiAuto aloittaa Kian, Mitsubishin, Alfa Romeon ja Jeepin jälleenmyyjänä Espoossa

MetroAuton kaksi toimipistettä Autoverkkokaupalle

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän