KymiRingille 60 luksusasuntoa – omistajat saavat käyttöoikeuden rataan!

6.6.2018 22.59

Rakennusvarma rakentaa Iittiin valmistuvan KymiRingin viereen 60 luksusasuntoa ekologisesta puusta. Erikoisuutena vastikkeisiin kuuluu käyttöoikeus radalle.

Asunnot tulevat olemaan kaksi- ja kolmikerroksisia ja niissä kaikissa on parvekkeet. Kaikki Racing Lodge -huoneistot on varustettu omalla lasiseinäisellä autotallilla ja esteettömällä näkymällä pääradalle. 

Racing Chalet-huoneistojen omistajat voivat puolestaan hyödyntää vapaa-ajan autoilleen KymiRingille rakennettavaa robottipysäköintihallia.

KymiRingissä järjestetään jo vuonna 2019 ensimmäinen MotoGp-osakilpailu. Radalla tullaan näkemään myös paljon muita kansainvälisiä osakilpailuja eri moottoriurheilusarjoissa.

Kansainvälisiä ostajia

Uudella aluevaltauksella Rakennusvarma tavoittelee kansainvälisiä ostajia, mutta myös suomalaisia yrityksiä, yksityishenkilöitä ja perheitä.

─ Asiakaskunta löytyy sekä Suomesta että ulkomailta. Suomalaiset kansainväliset yritykset ovat luonnollinen kohderyhmä Racing Lodgeille ja Chalet:lle edustuskäyttöön ja kansainvälisten vieraiden isännöintiin. Lisäksi Suomesta löytyy paljon moottoriurheilusta kiinnostuneita yksityishenkilöitä, joita laadukas vapaa-ajan asuminen ja eksklusiivinen radankäyttöoikeus kiinnostavat, Petri Vuokila kertoo.

KymiRingille valmistuvat asunnot ovat taloyhtiömuotoisia ja niiden rakentaminen alkaa loppukesästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here