Kouvolassa kokeillaan uudenlaista tapaa viestittää tietöistä

28.4.2018  08.59

Maantien 375 noin 7,8 kilometrin pituisen soratieosuuden parantaminen Kouvolassa käynnistyy toukokuussa, todetaan ELY-keskuksen tiedotteessa.

Parannettava tieosuus alkaa Saittaran kylän eteläosasta Niemijärven kohdalta ja päättyy Enäjärven kylän eteläosaan.

Tien rakenteita parannetaan ja tie päällystetään siten, että liikenneturvallisuus ja ajomukavuus tulee jatkossa paranemaan. Tien keskimääräinen vuorokausiliikenne on noin 250 ajoneuvoa vuorokaudessa.

Kohteen urakoitsija on NCC Suomi Oy ja urakan arvonlisäveroton hinta 1,98 M euroa. Toteutus tapahtuu korjausvelkarahoituksella ja työt jatkuvat marraskuun 2018 loppuun asti.

Ennen urakan töiden alkua poistetaan puusto ja kannot tiealueelta. Tästä viikolla 17 käynnistyneestä työvaiheesta vastaa Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso.

Maantien 375 urakka-alueella tulee olemaan muun muassa tasausmuutoksista ja louhinnoista johtuen yleiseltä liikenteeltä suljettuja osuuksia ja liikenne ohjataan tällöin kiertoteille.

Työt alkavat Enäjärven suunnasta ja etenevät kohti Saittaraa. Liikennejärjestelyistä tiedotetaan lisää toukokuun aikana.

Tiedotusta Whatsapp-sovelluksen avulla

Perinteisen viestinnän tukena urakan aikana kokeillaan tiedottamista Whatsapp-jakelulistan kautta, johon urakasta kiinnostuneiden toivotaan liittyvän.

Urakan aikaisten liikennejärjestelyiden suunnittelusta, toteutuksesta ja niihin liittyvästä tiedottamisesta vastaa urakoitsija.

– Laitamme Whatsappin kautta viestejä muun muassa urakan etenemisestä ja liikennejärjestelyistä. Viestintää lisätään pääurakan töiden käynnistyessä toukokuun puolessa välissä, kertoo NCC:n aluepäällikkö Simo Peltola.

Urakasta ja sen etenemisestä tiedotetaan Whatsapp-ryhmän lisäksi työmaan nettisivuilla osoitteessa ncc.fi/mt375.

Näin liityt palveluun

Näin liityt hankkeen Whatsapp-listalle

Tallenna puhelimesi yhteystietoihin numero 040 254 5080 ja anna yhteystiedolle nimeksi esimerkiksi Mt 375.

Whatsapp toimii vain, jos puhelinnumero on tallennettuna puhelimesi yhteystietoihin ja olet ottanut sovelluksen käyttöön.

Lähetä edellä mainittuun puhelinnumeroon Whatsapp-sovelluksen kautta viesti, jossa ilmoitat haluavasi liittyä jakelulistalle. 

Yhteystietojasi ei luovuteta eteenpäin. Jos et halua enää vastaanottaa viestejä, lähetä siitä numeroon viesti.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here