Kortiton moottoripyöräilijä törmäsi rajusti päin henkilöautoa

Kuva: CvB.

Poliisin tiedotteen mukaan 54-vuotias mies kertoi poliisille ajaneensa Kemissä Ruotsintietä Larintien risteykseen.

Miehen mukaan hän oli hiljentänyt ja nähneensä, ettei muita tule risteyksessä. Kun mies oli lähtenyt etenemään risteykseen, hän oli kuullut kovan kiihdytysäänen.

Poliisi mukaan mies kertoi, ettei hän kerennyt reagoida mitenkään, kun vasemmalta tullut moottoripyörä osui 54-vuotiaan miehen ajoneuvoon etupyörän kohdalle.

Poliisin tiedotteen mukaan moottoripyörän kuljettaja ja kyydissä ollut henkilö lensivät törmäyksen voimasta tielle.

Autoilija puhalsi alkometriin nollatuloksen eikä hän loukkaantunut törmäyksessä.

Poliisin mukaan moottoripyörän kuljettajaksi paljastui poliisin entuudestaan tuntema ajokiellossa oleva 46-vuotias mies. Moottoripyörän kuljettaja oli tiedottomassa tilassa ja hänet toimitettiin pikaisesti Ouluun sairaalaan.

Moottoripyörän matkustaja oli tajuissaan, mutta vietiin vammojensa vuoksi Ouluun sairaalaan hoidettavaksi.

Poliisin mukaan moottoripyörän kuljettajalta selvitettiin päihtymystila verikokeiden avulla. Poliisin tiedotteen mukaan hän oli nauttinut sekä alkoholia että huumausainetta.

Tämän hetkinen tila moottoripyörän kyydissä olleilla ei ole poliisin tiedossa.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, vammantuottamuksena, rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

  1. Mahtaneeko vakuutusyhiöt korvata moottoripyörän vauriot, samoin kuin kuskin ja kyydissä olleen?? Tai mehän ne välillisesti maksetaan vakuutusmaksuina. Saisi mielestäni yhtiöt ilmoittaa, etteihän sitä saa päissään tai huumeissa ja ajokiellossa ajella, joten pidä kipeänäsi! Vaikka milläpä nämä ymmärryksen köyhät saisi oppimaan!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here