Kolarivaurioiden korjaaja InCar ja alan yrittäjien Awux-verkosto yhdistyvät

InCar Oy ja Awux Autopalvelut Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla Awux-vauriokorjaamoyrittäjät siirtyvät InCar-ketjuun muodostaen yhdessä lähes 100 toimipisteen ajoneuvojen vauriokorjaukseen ja maalaukseen erikoistuneen palveluverkoston.

Uudistettu kokonaisuus palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita jatkossa 57 paikkakunnalla ja sen liikevaihto on yli 80 miljoonaa euroa.

Yhteistyön tavoitteena on viedä alan palvelukokemus ja toiminnan tehokkuus seuraavalle tasolle koko valtakunnan kattavalla palveluverkostolla. Kyse on strategisesta kasvuhankkeesta, jossa autoilijoille tullaan tarjoamaan Suomen vaivattomimmat vauriokorjaamopalvelut.

Tähän saakka Awux-toimintamallina tunnettu yrittäjävetoinen konsepti muodostaa jatkossa pohjan InCar-ketjun yrittäjävetoiselle osalle.

Kuluvan vuoden loppuun mennessä Awux-vauriokorjaamoiden visuaalinen ilme vaihtuu auditointiprosessin yhteydessä InCarin sinisiin ja uudistuneet toimipisteet palvelevat jatkossakin itsenäisinä yrittäjinä mutta osana InCar verkostoa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here