Kian varaosien saatavuus hyvä myös koronapandemian aikana

COVID-19-epidemia on vaikuttanut monien autonvalmistajien varaosien saatavuuteen Euroopassa. Kian varaosatilanne Suomessa on kuitenkin hyvä, todetaan maahantuojan tiedotteessa.

– Kialla on Espoossa maahantuojan maavarasto, joka kattaa lähes kaikki vara- ja kolariosat. Kian huoltovarmuus mahdollistaa asiakkaidemme autojen huollattamisen normaalisti epidemiasta huolimatta. Lisäksi Kialla on Ruotsissa Jönköpingissä Pohjoismaiden varasto, josta saamme nopeasti täydennystä, kertoo Kia Brand Director Rami Kittilä.

Kialla on tarjota alkuperäisten varaosien rinnalla Product Line 2 -osia (PL2) vanhempiin autoihin. Tarjonta käsittää yleisimmät kuluvat osat, kuten esimerkiksi suodattimet ja jarrujen kitkapinnat.

PL2-osat ovat hinnaltaan alkuperäisiä osia edullisempia. Hintaetu on saavutettu muun muassa suunnitelulla, materiaalivalinnoilla sekä alennetuilla logistiikkakustannuksilla.

PL2-osat ovat Kian suunnittelemia ja ne vastaavat ominaisuuksiltaan täysin Kian alkuperäisiä varaosia.

Takuu on myös sama kuin Kian alkuperäisillä varaosilla. Asiakas saa itse päättää käytetäänkö huollossa alkuperäisiä Kia-osia vai hinnaltaan edullisempia Kian PL2-osia.

Kian Euroopan tuotantolaitos sijaitsee Slovakiassa, missä se valmistaa myös varaosia. Yhtiön autotuotanto Euroopassa on käynnistymässä asteittain koronavirusepidemian aiheuttaman tuotantokatkoksen jälkeen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän