Keväällä tuleva uusi Opel Astra on tarjolla myös lataushybridinä

Opel on julkistanut ensi keväänä Suomeen saapuvan uuden Opel Astra -malliston. Ensimmäistä kertaa Opel Astra on saatavissa nyt myös lataushybridinä.

Opel Astra on lisäksi saatavissa bensiini- ja dieselmoottorilla.

Bensiinimoottoreissa ovat tarjolla 1,2-litrainen 110 hv ja 130 hv kolmisylinterinen turbomoottori sekä manuaali- että automaattivaihteisena. Diesel on tarjolla tehokkaalla 130 hv turbomoottorilla – aina automaattivaihteisena.

Tehokkaat 180 hv:n ja 225 hv:n moottorit yhdistettynä 320 Nm:n maksimivääntöön takaavat kuljettajalle vaivattomia ajokilometrejä.

Kuva: Opel.

Puhtaasti sähkötilassa uusi Astra tarjoaa 61 kilometrin (WLTP) toimintasäteen. Vuoden 2023 alusta alkaen Opel Astra on saatavissa myös täyssähköisenä versiona.

Lukuisat avustusjärjestelmät, kuten etutörmäysvaroitin automaattisella hätäjarrutuksella, jalankulkijoiden tunnistus, kaistanpoikkeamisvaroitus, nopeusmerkkien tunnistus tai kuljettajan vireystilan tunnistus ovat vakiovarusteita kaikissa Astra-versioissa.

Uudessa Astrassa on häikäisemättömän Intelli-Lux LED Pixel -ajovalon uusin versio. Järjestelmä tulee suoraan Opelin lippulaivasta Insigniasta.

Uuden sukupolven Astran sisätilat eroavat edeltäjästään merkittävästi. Ensimmäiseksi kuljettajan katse kiinnittyy innovatiiviseen leveään kosketusnäyttöön – Pure Paneliin.

Huomionarvoista kuitenkin on, että kuljettajalle tärkeät toiminnot, kuten ilmastointi, voidaan edelleen valita suoraan muutamalla kytkimellä.

Kuva: Opel.

Täysin uuden Astran istuinmukavuuteen on kiinnitetty myös erityistä huomiota. Opelin itse kehittämät etuistuimet ovat AGR-sertifioituja (Aktion Gesunder Rücken e.V.). Kuljettajaa tukevat myös valinnaiset huippuluokan avustusjärjestelmät aina tuulilasinäytöstä 360 asteen Intelli-Vision-näkymään.

Akseliväli kasvanut

Uusi Astra on 4 374 millimetriä pitkä ja 1 860 millimetriä leveä. Vaikka Astra on vain 4,0 mm pidempi kuin edellinen malli, on auton akseliväli kasvanut 13 mm verran 2 675 mm:iin.

Uudistunut Astra perustuu kolmannen sukupolven erittäin joustavaan EMP2-monienergia-arkkitehtuuriin

Kuva: Opel.

Täysin uudistuneet Opel Astran tilauskirjat avautuvat alkuvuodesta 2022.

Ensimmäisenä lanseerataan urheilullinen viisiovinen Astra bensiini- ja dieselmoottoreilla sekä lataushybridi. Astra Sports Tourer lanseerataan hieman myöhemmin keväällä.

Uuden sukupolven Opel Astra on suunniteltu, kehitetty ja tullaan valmistamaan Opelin pääkallopaikalla Saksan Rüsselsheimissa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

Astra-mallit ja edeltävät Kadett-mallit.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!