Kempowerin Yhdysvaltojen tehdas luo 300 työpaikkaa

Kempower on saanut päätökseen neuvottelut sähköajoneuvojen pikalatureiden tuotantotilojen vuokraamisesta Durhamissa, Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa.

Kempowerin uudessa toimipaikassa on yli 14 000 neliömetriä tilaa eri toiminnoille. Durhamin yksikön myötä Kempower kaksinkertaistaa tuotanto- ja toimitilansa maailmanlaajuisesti.

Kempower valitsi Durhamin uuden tehtaan sijaintipaikaksi Yhdysvalloissa huolellisen arvioinnin jälkeen. Valinta perustui muun muassa toimintaympäristön soveltuvuuteen teknologiateollisuudelle, osavaltion kannustimiin, vastuullisuuteen, aikavyöhykkeeseen ja ammattitaitoisen työvoiman saatavuuteen.

Durham on yksi Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Durham-Raleighin alueella sijaitsee ResearchTriangle Park (RTP), joka on yksi Yhdysvaltojen suurimmista tutkimuskeskittymistä.

Trianglen alue on erityisen vahva biotekniikan, agroteknologian, fintechin ja kvanttilaskennan aloilla.

Vuonna 2022 Durham valittiin Yhdysvaltain 150 kaupungin joukosta toiseksi parhaaksi paikaksi asua elämänlaadun kannalta. Teknologian ammattilaiset viihtyvät alueella, jossa tehdään vahvaa yhteistyötä yliopistojen, koulujen ja yritysten välillä.

– Durham on mielestäni loistava sijaintipaikka Kempowerille. Durhamin väkiluku ja työllisyysaste ovat kasvaneet viime vuosina, ja Durham-Raleighin alueella on erittäin korkeatasoisia yliopistoja, kuten Duke University, NC State University ja UNC. Haluamme tehdä tiivistä yhteistyötä paikallisten koulujen ja tutkimuslaitosten kanssa houkutellaksemme tulevaisuuden osaajia alalle, toteaa Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.

– Alueella on myös kukoistava teknologiayhteisö. Mielestäni tapa, jolla erilaiset kulttuurit ja monimuotoisuus näkyvät paikallisesti, sopii hienosti Kempowerin arvoihin: yksi esimerkki monimuotoisuudesta on se, että noin 30 prosenttia paikallisista start-upeista on naisten johtamia.

Uuden toimipaikan myötä Kempower luo Durhamiin noin 300 uutta työpaikkaa. Kempowerin uudessa tehtaassa valmistetaan luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatureita sähköautoihin, sähkörekkoihin, sähköbusseihin ja sähköisille työkoneille.

Ensimmäisessä vaiheessa Kempower käynnistää NEVI (National Electric Vehicle Infrastructure) -standardin mukaisten Kempower Satellite -pikalatausjärjestelmien kokoonpanon. Kempowerin tavoitteena on aloittaa NEVI:n mukaisten DC-latureiden kokoonpano vuoden 2023 loppuun mennessä. Henkilöstön rekrytointi on käynnissä.

Kempowerille yli 5 miljoonan euron tilaus

Kempower perustaa tehtaan Yhdysvaltoihin

Kempowerille yhteistyökumppani Kanadassa

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän